• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li biste prenoćili u sobi "666"? U njoj je noćenje skoro 1,50 evro, ali ne zbog broja na vratima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna devojka podelila je snimak na društvenim mrežama iz ove sobe

  • 0

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sobe u kineskom hotelu, zanimljivo pod brojem "666". Noćenje u istoj je 1.50 dolar, odnosno 1.30 evra, ali zanimljvo - ne zbog tri šestice na vratima.

Naime, u pitanju je najmanja soba u hotelu, do koje vode isto tako mala vrata. Devojka sa snimka pokazala je kako izgleda  boravak u istoj i šta sve može da stane u nju.

S obzirom da je reč o prostoru ispod stepenica, kada se otvore vrata ekvivalentna ulazu u "mišiju rupu", dobijate uzak ali poprilično visok prostor.

Odnosno dovoljan da stane prostirka i jastuk, ali zanimljivo i wc šolja.

Takođe, ova improvizovana soba ima i prozor, a zanimljivo je i kada dođe momenat za čišćenje iste, pokazuje devojka u snimku.

Sve u svemu, ako verujete u numerologiju, svakako nećete boraviti u njoj. A ako ne, možda bi vam ovo iskustvo bilo veoma zanimljivo. Svakako, verovatno vas niko ne bi uznemiravao, jer vrata više deluju kao varka nego prolaz do mesta za spavanje.

(Telegraf Biznis)

Video: Koliki je milion dolara u kvadratima? U Monaku za te pare ćumez od 15, u Beogradu vila od 500m²

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>