• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kuća Gvinet Paltrou na Airbnb: Izdaje je na jednu noć, a glumica će dočekati goste i večerati sa njima

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je navela i da će večerati sa gostom i da će gost imati pravo da izbere koju god želi flašu vina iz njenog vinskog podruma

  • 0
Gwyneth Paltrow, Gvinet Paltrou Foto: Airbnb / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Gvinet Paltrou se udružila sa Airbnb-om i stavila na njihovu platformu svoju kuću u Montesitu, u Kaliforniji. Kuća se izdaje na jedno noćenje u septembru, a glumica će lično pozdraviti svoje goste.

- Usamljenost je ljudsko stanje, ali u poslednjih nekoliko godina povećana izolacija i nedostatak zajedništva učinili su naše živote još više fragmentiranim - napisala je ona na Instagram videu na kojem obilazi imanje.

Kuća uključuje prostranu kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo ispunjeno proizvodima i bazen sa zadivljujućim pogledom.

- Airbnb je imao briljantnu ideju da uradi nešto da učini svet malo manje usamljenim, zbog čega vas pozivam da dođete da odsednete u mojoj gostinjskoj kući u Montesitu na jednu noć. Iako možemo početi kao stranci, nadam se da ćemo pronaći nešto zajedničko tokom ukusnog obroka. Lezite pored bazena, prošetajte jednu od mojih omiljenih šetnji i naravno iskoristite kupatilo sa mojim omiljenim proizvodima za zaista luksuzan boravak. Rezervacije su za 15. avgust. Nadam se da ću vas uskoro ugostiti - napisala je ona.

Ona je navela i da će večerati sa gostom i da će gost imati pravo da izbere koju god želi flašu vina iz njenog vinskog podruma.

Izvršni direktor Airbnb-a Brajan Česki rekao je Paltrou u videu: "Mislim da je ovo jedan od najboljih domova koje sam ikada video". Paltrou je nazvala svoj dom u Montesitu "utočištem za predah i mentalnu jasnoću".

- Idem tamo da se napunim, da sanjarim o tome šta gradimo u goop-u i da se ponovo povežem sa svojom porodicom i dragim prijateljima. Bilo da tražite mesto za neočekivanu vezu ili za zasluženu samoću i razmišljanje, ako dođete nadam se da ćete dobiti isto toliko radosti od kuće kao i ja - kaže ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Boravak uključuje sesiju transcendentalne meditacije, spa dan sa goop kozmetičkim proizvodima i više goop proizvoda koje gosti mogu da ponesu  kući.

(Telegraf Biznis)

Video: Hotel u kome noć košta 5.000 evra, piće 150: Zavirite u dragulj jezera Komo za one sa dubljim čepom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>