• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju razvijeno gazdinstvo u srcu Šumadije: Sa hladnjačom i objektom za radnike, cena "prava" sitnica

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz kupovinu, dobijate i svu potrebnu mehanizaciju i opremu

  • 4

Na sajtu za izdavanje i prodaju nekretnina pojavio se oglas u kom se nudi razvijeno poljoprivredno gazdinstvo u srcu Šumadije, u selu Krćevac. Plac se prostire na 4 hektara, a vlasnik procenjuje imanje na 260.000 evra. Odnosno 650 evra po aru.

- Ovo imanje zapravo predstavlja ograđeno poljoprivredno zemljište sa celokupnom infrastrukturom predviđeno za sadnju voćnjaka, koje je opremljeno sistemom za navodnjavanje kap po kap, protivgradnom mrežom i arterijskim bunarom na dubini od 170 metara, meteo stanicom, kao i video nadzorom. Zemljište ima takođe izveden drenažni sistem i sistem kanala koji odvodi vodu u akumulaciju za navodnjavanje kapaciteta 3800 m3. Akumulacija je poribljena - piše u oglasu.

Uz kupovinu, dobijate i svu potrebnu mehanizaciju i opremu, među kojima je i novi italijanski voćarski traktor marke Landini i IMT 539.

- Pored toga kako bi se zatvorio ceo proces proizvodnje gazdinstvo poseduje platforme za branje i rezidbu voća, različite prikolice, paletare i ručni viljuškar. Pored navedenog poseduje i Opremu za zagrevanje voćnjaka koja se koristi za odbranu od mraza - dodaje se.

Takođe, imanje poseduje i sopstvenu hladnjaču sa dve nezavisne komore.

Na imanju se nalazi i kuća za boravak, sa pratećim objektima za smeštaj radnika i tehnike.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>