• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne pišem koliko ima do mora, jer vam moj ćaća neće dati da se kupate": Hit objava za izdavanje stana

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko kaže da su apartmani na moru "rezervisani" samo za leto? Ovaj je pun novogodišnjih motiva

  • 1
nova godina, praznici Foto: Shutterstock

U grupi na Fejsbuku po imenu "Apartmani Hrvatska" osvanuo je jedan šaljivi, ali i pomalo uvredljivi (za turiste) oglas za iznajmljivanje apartmana.

Naime, jedan korisnik mreže je pre nekoliko dana objavio ponudu za zakup apartmana u "božićnom ruhu", u Selinama. Na priloženim fotografijama se vidi okićen stan, spolja i unutra, sa sve šarenim lampicama, priborom za jelu u novogodišnjem stilu...

Ali, ono što je privuklo pažnju jeste sam tekst objave, koju je Poslovni.hr preneo u celosti:

"Iznajmljujem apartmane u božićnom ugođaju, pošto mi nedostaju turisti i njihova pitanja tipa - kada se već parkiraju - a pitaju Gde ćemo parkirati? Na Drveniku Malom, pa dođite brodom nazad... Mislim ono... Ili kada me pitaju Da li ima posteljina u apartmanu?... Ne, ležimo na golom dušeku… Da li ima beštek (pribor za jelo)? Ne, prstima uzimamo batake... A ono ljubavi, nije ovo obala Papue Nove Gvineje, nego Jadrana.

Iz ponude izdvajamo vino, kuvano na grabovim granama, kiseli kupus s kobasicama u Gorenje Tiki bojleru nakačenom u roštilj i jednostavne kolače od najjeftinijih sastojaka. Turiste oduševi kad im nešto poklonin. Doslovno ono, možeš im pokloniti šišarku koja je pala s bora, a ne ide ti se do kante za smeće koja je na dnu dvorišta. I onda dođeš kod njih na terasu i kažeš Evo mali poklončić, a oni pitaju Šta je to?, a ti kreneš priču kao da si magistrirao biologiju i pulmologiju...

Neću napisati koliko ima do mora, jer vam moj ćaća neće dati da se kupate u dvanestom mesecu... Doduše i možete, Hitna je odmah ispod nas, imaju super ambulantu i sobu za pacijente. Dođe mi da se razbolin, bolje nego kod kuće, ali da... Atmosfera u Paklenici, kanjonu Zrmanje i na Tulovim gredama je idilična, čak i uz more... Zalasci sunca lepši nego leti...".

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prcko

    14. novembar 2023 | 16:49

    A, bolje se ti priupitaj gde si na karti? Mi te ne vidimo.Čuj, kod tebe na more sasvim sigurno nikada.To ti je završeno 100%. Sad radimo na tome da se to prenosi s'kolena na koleno.Bolje ti zapasti nije moglo.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>