≫ 

Optužila Beograđanku da je "podstanar iz pakla" jer nije luftirala stan, ovakvom odgovoru se nije nadala

 ≫ 

Objasnila je da je stan navodno izdala jednoj profesorki, okrečen i sređen

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mimi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mimi

    23. novembar 2023 | 06:55

    Ja bih podelila pozitivno iskustvo koje imam.Pre pet godina sam izdala zeni sa detetom,poznanici nov stan.Samo cu reci da ona više vodi racuna o stanu nego sto bih i sama.Bas zbog toga joj i ne dizem kiriju jer kada se odseli imacu minimalna ulaganja.Nadam se da ce iz uci u svoj stan sledece godine.

  • Zaki

    20. novembar 2023 | 15:29

    Ako staviš veš da sušiš u stanu pored tea peći a ne luftiraš stan, za petnaest dana zidovi će se crneti od buđi. Ja sam pedeset i šest godina živeo u stanu na Vračaru pored Hrama u njemu podigao dve ćerke, grejao se sa tea peći i nikad nije buđi nigde. Kad sam se preselio u roditeljski stan hajde da izdamo stan iz sažaljenja prema samohranoj majci, kad smo posle tri meseca otišli po priznanice za komunalije stan je bio u haosu, zidovi su se crneli od buđi, rekla je da mašina za veš ne radi (bila je još u garanciji) kad sam pogledao filter bio je pun blata i to one sive gline posle sam ušao u kujnu a ringla na šporetu upala u plotnu da se jedva vidi, kad sam pitao šta se desilo kaže izgorela joj sijalica pa se ona popela na šporet da zameni sijalicu a imala je merdevine u ostavi a kad se iselila dobio sam ogroman račun za kablovsku kad sam reklamirao operateru rekli su mi da je gledala porniće, pošto sam imao njen telefon na moje pitanje šta je radila rekla mije da to nema veze sa njom da je dolazio njen brat i da je on koristio, ona mu je dala i da napravi jos jedan par ključeva pa sam i brave morao da menjam jer taj drugi par mi nisu vratili! Sada taj stan pored Hrama zvrji prazan već pet godina, nemam više samilosti prema nikome!