• 4

Vreme čitanja: oko 3 min.

Luks kuća sa 4 spavaće sobe za samo 110.000 evra, ali ima jedna "mana": Koliko vam je važna lokacija?

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Kuća se prodaje sa svim stvarima, koje su kako navodi autor oglasa - nove

  • 4

Luksuzna kuća sa četiri spavaće sobe, dva kupatila i đakuzijem prodaje se za skoro 110.000 evra (109.990 evra). Priznaćete, na osnovu kretanja cena na tržištu - ovo je više nego dobra ponuda.

Međutim, kao što smo napomenuli, ova kuća ipak ima jednu "manu", ako se to tako može nazvati. Naime, nalazi se na 85 kilometara od Beograda i Novog Sada, na 60 kilometara od Vršca i na 30 kilometara od Zrenjanina. Tačnije nalazi se u mestu Sečanj.

Za one koji su "mobilni" možda ovo i nije neki problem, ali kada pogledate - da li biste prešli preko ove "mane" zarad kuće koja se zaista retko nalazi na tržištu? Koliko vam je važna lokacija prilikom odabira nekretnine?

Kako navodi autor oglasa, nekretnina je uknjižena na celu kvadraturu i plac, a svi papiri su čisti i uredni.

"Luks je opremljena sa svim novim stvarima, nameštajem, klimama i belom tehnikom, tako se i prodaje po navedenoj ceni", dodaje se.

Da li vam je lokacija presudna prilikom odabira nekretnine?

Glasajte

U pitanju je spratna kuća koja se sastoji od dnevne sobe sa trpezarijom, 4 spavaće sobe, 2 kupatila, 2 hodnika, kuhinje, kuhinjske ostave i terase.

Na donjoj etaži nalazi se ulazni hodnik, kupatilo, jedna spavaća soba i prostrana dnevna soba sa velikim prozorima gde se direktno izlazi na terasu, trpezarija sa takođe prostranom kuhinjom od 4,5m koja ima i svoju ostavu odmah pored.

"Koncept donje etaže je klasičan 'open spejs', gde nema puno zidova i gde ima dosta prozora i svetla. Na gornjoj etaži nalaze se jos 3 spavaće sobe, razdelni hodnik iz kog se ulazi u sve prostorije i kupatilo. Struja je trofazna i gradska je kanalizacija. Grejanje je centralno na gas. Kroz celu kuću i u svakoj prostoriji su razvedeni radijatori.

Takođe na obe etaže su nove inverter klime koje su drugi izvor grejanja, a leti naravno mogu poslužiti za hlađenje", dodaje se u oglasu.

Jedno od kupatila čak ima i đakuzi. Izgled dvorišta nije ništa manje vredan vaše pažnje. Ograda kuće je zidana sa kovanim gvožđem, a kolska kapija i ulazna kapija su cele od kovanog gvožđa.

"Kuća ima i video nadzor koji je povezan sa telefonom. Krov je odličan kao što se vidi na slikama. Na podovima su laminat i pločice. Svi prozori su PVC. Na celoj kući je rađena najbolja demit izolacija. Dvorište je prelepo uređeno sa dosta zelenila i tujama. Plac ima 17a i ravan je, a zemlja je prve klase", stoji u oglasu.

Navodi se i da se kuća nalazi na pet minuta hoda od centra gde su dom zdravlja, škole, apoteka, prodavnice, pošta...

"Kroz Sečanj prolazi i reka Tamiš i ima uređen kej kojim se može prošetati. Do svih većih gradova su dobri putevi, generalno ravni, bez puno krivina i vožnja je opuštajuća kroz ravnicu, tako da kuća može da bude i jako dobra i kao vikendica, a i za stalno življenje zbog gore navedene infrastrukture i samog mesta koje je živo.

Kuća se prodaje sa svim stvarima i belom tehnikom po navedenoj ceni, ukoliko neko želi drugačiji dogovor  i da kuća bude prazna, postoji i ta mogućnost", zaključuje se u oglasu.

Sada kada sve ovo znate, pitaćemo vas još jednom, je l' baš toliko lokacija igra glavnu ulogu? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo

    28. novembar 2023 | 15:56

    Mala začkoljica - podvodan teren....

  • Milan

    29. novembar 2023 | 09:16

    Toliku kucu da sam pravis i da kupis plac dobije sve dozvole itd. ispalo bi te skuplje. Znaci cena je super samo je pitanje da li za neku porodicu sa manjom decom zbog skole osnovne/srednje ima smisla, sta misle mladi roditelji na ovu temu?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>