• 6

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaje kuću sa hektarom placa kod Zlatibora: Za ovaj pogled bi svaki turista bez razmišljanja dao novac

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuća ima 50 kvadrata, a pametnim izdavanjem brzo bi se isplatila njena kupovina

  • 6

Ako maštate o životu u netaknutoj prirodi, a dovoljno blizu dešavanjima, onda je ova seoska kuća idealan dom za vas. Na svega petnaestak minuta od Zlatibora, prodaje se kuća od 50 kvadrata na hektaru placa.

"Dobroselica je kutak za one koji žele pravi Zlatibor: svež vazduh, nesmetan pogled u daljinu i planinske vrhove i mir između jela, širokih pašnjaka i planinskih potoka", stoji u opisu oglasa.

Plac je oivičen četinarskom šumom, kroz koju protiče potok. Cena nekretnine je 89.000 evra, odnosno 1.780 evra po kvadratu.

- Kuća ima vodu (vodovod sa seoskog izvora) i priključak električne struje. Ispred kuće je asfaltni put. Do Tornika-ski centra, gondole, vazdušne linije 2,8km ili 15-tak minuta vožnje. Kuća je uknjižena, i za adaptaciju je - stoji u oglasu.

U galeriji fotografija možete pogledati nestvarni pogled koji se pruža iz kuće, a sam odabir enterijera nateraće vas da se zamislite.

Zbog svoje pozicije, ali i povezanosti sa najposećenijom planinom, ova nekretnina pravi je "biser" na tržištu jer pametnim izdavanjem vrlo brzo bi se isplatila njena kupovina.

Za pogled koji se pruža sa prozora kuće, svaki turista bi bez razmišljanja dao novac.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladan

    11. decembar 2023 | 21:03

    Sve je to lepo rečeno. Ali!? Seoski vodovod ( leti,kada je sušni period),struja ( dali je slaba struja!?...monofazna!?dali često nestaje struja!?kakave su bandere i žice na banderama!?dali je rekonstruisana el.mreža).Vidi se da je put asfalt. Ali!? Kakvo je održavanje preko zime!? Dobroselica je u podnožju od magistralnog puta. Sneg,led! To je nizbrdica ko' pod nos. Potrebno je da se sve proveri i dobro da se razmisli!!! Ne bih želeo da neko prodje poput mene.To govorim pošto sam ja na Zlatiboru.Nečiste asfaltni put preko zime,iako je uknjižen u katastru. Kažu mi da moram sam da platim privatno čoveka iz tog sela da mi očisti sneg bgerom i da mu debelo platim!!!Struja je slaba i EPS mi nije odobri priključak na postojeću mrežu,a obećali su mi da će me priključiti kada sam dobio tehničke uslove u EPS.Iz tog razloga ovo pišem.Ljudi,ne zalećite se zbog prirode. Prvo se raspitajte sve i dobro razmislite!!!

  • Milos

    12. decembar 2023 | 06:34

    Ovakva kuca da se sagradi 5000e i plac biras gde hoces. Da li taj zna sta su 80000e?

  • Nebojsa

    12. decembar 2023 | 09:39

    Ovo je badava jel to blizu knez Mihajlove prema zoloskom vrtu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>