• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bredu Pitu stigao porez od 1,5 mil. evra, on presrećan: Dokazao je Anđelini Džoli da je bio u pravu

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Godinama traje spor između bivših supružnika oko vinograda u Provansi, za koji je glumica tvrdila da je Pit protraćio novac

  • 0
Bred Pit i Anđelina Džoli vinarija Miraval Castle Foto-kolaž: Crystal Pictures / Crystal pictures / Admedia, Inc / ddp USA /Profimedia, Tanjug/AP

Holivudski zavodnik Bred Pit součava se sa 1,3 miliona funti zaostalih poreza, nakon što su inspektori otkrili da je vrednost vinograda Šato Miraval u Provansi porastao za oko 16 miliona funti.

Iako ovo izgleda kao loša vest, zapravo je sjajna za glumca koji se bori oko vlasništva nad nekretninom sa svojom bivšom suprugom Anđelinom Džoli, prenosi Daily Mail.

Kako su naveli prijatelji bliski glumcu, to dokazuje da su se njegova ulaganja u nekretninu isplatila. Kako se dalje navodi, Pit veruje da će presuda pomoći da se uguši odvojeni pravni zahtev Grdane, gospođe Džoli (48), koja kaže da je protraćio novac na projekte iz sujete, uključujući bazen i kitnjasto stepenište.

Bivši supružnici su upleteni u dugogodišnju ogorčenu pravnu borbu oko dvorca, koji su zajedno kupili 2008. Izvor blizak Pitu rekao je sinoć:

"Bred je izgradio ovaj posao iz temelja kroz znoj i suze sa svojim poslovni partnerom Markom Perinom. Anđelina je možda jedna od najprepoznatljivijih žena na svetu, ali ne može se reći da je preduzetništvo njena jača strana. Nije mogla da vodi kupatilo, a kamoli imanje vina".

Sud je presudio, da se daleko od od nepromišljenog trošenja novca, svaki evro uložen u Šato Miraval pretvorio u povećanje vrednosti za isti iznos.

Preko svoje holding kompanije "Mondo Bongo", glumac se bori za kontrolu nad vinogradom nakon što je jedna od najlepših glumica na svetu "tajno" prodala svoju polovinu ruskom oligarhu Juriju Šefleru 2021.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>