• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za 50 kvadrata na Voždovcu traže 900 evra mesečno: "Šta je to za Beograđane, sića za luksuz"

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navode da se stan nalazi na "voždovačkom Dedinju"

  • 1

Dvosoban stan od 50 kvadrata izdaje se na Voždovcu za 900 evra mesečno. Ako niste dobro razumeli, napisaćemo slovima "devet stotina evra".  Ukoliko vam i dalje nije jasno, napominjemo, u pitanju je "lux" sređen stan, a naposletku šta je to za Beograđane - neki bi rekli "sića za luksuz".

Iako stručnjaci tvrde da je u toku stabilizacija sa cenama nekretnina na tržištu, i dalje ima oglasa koji vas nateraju da se zapitate da li živite na Menhetnu. Doduše, kako se navodi u oglasu, ovde je reč o "voždovačkom Dedinju", pa stoga verovatno i ova nerealna cena.

"Izdaje se stan na voždovačkom Dedinju, u najlepšoj zgradi, novogradnja u ulici Jove Ilića", navodi se u oglasu. Podsetimo, Dedinje se zvanično završava sa ulicom Bulevara oslobođenja, dok je ulica Jove Ilića jedna iznad.

Dodaju da je u pitanju izuzetno svetao i prijatan stan. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe koja izlazi na terasu, spavaće sobe, ostave i kupatila koje ima podno grejanje.

"Sistem grejanja i hlađenja je split sistem sa fancoilom što rezultuje komforom a niskim računima", navode dalje u oglasu.

Takođe je moguće iznajmiti i garažno mesto, koje ima toplu vezu sa stanom. Stan se nalazi na trećem od pet spratova i ima etažno grejanje. Dobijate ga opremljenog. Navodi se da su mesečni troškovi 30 evra.

U galeriji fotografija možete videti kako izgleda stan, a da li biste ga iznajmili? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Video: Miroslav Terzić prodaje kuću u Senti sa prelepim poljem lavande

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    16. januar 2024 | 12:37

    Gledao sam cene u Solis-u i Be Safe nekretnine cene nisu kao u Beogradu.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>