• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čardak na nebu: Evo kako izgleda milionska vila sazidana na krovu oblakodera

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vlasnik je napustio Indiju zbog optužbi za navodne finansijske zločine

  • 0
Oblak, nebo Foto: Shutterstock/Zelfit

Bogataši i poslovni moguli poznati su po svojim ekstravagantnim i često ekscentričnim izborima prebivališta. Ali jedan kontroverzni preduzetnik podigao je termin luksuzna vila na nove visine - tačnije 400 stopa (preko 120 metara).

Smešten na vrhu luksuznog stambenog kompleksa od 33 sprata u Bengaluru u Indiji, ova nebeska vila ima preko preko 3700 kvadratnih metara i dva sprata, heliodrom, divne vrtove, takozvani infiniti bazen i vidikovcem od 360 stepeni, prenosi Biznis Insajder.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by sʀɪʜᴀʀɪ ᴋᴀʀᴀɴᴛʜ (@sriharikaranth)

Ovaj spektakularni dom dizajniran je za indijskog biznismena Vidžeja Malaju koji je pobegaoiz Indije u Ujedinjeno Kraljvstvo zbog optužbi za navodnu prevaru i pranje novca.  Šanse su da nikada neće živeti u ovoj vili.

- Bio je izazov izgraditi vilu na ogromnoj konzoli na toj visini, ali ćemo osigurati da gradimo tačno onako kako je zamišljeno -rekao je ranije o ovom projektu Irfan Razak, predsednik Prestiž Estejts Prodžekts, koji je deo zajedničkog razvojnog sporazuma za izgradnju tornja.

Procenjuje se da je vrednost ove kuće 20 miliona dolara.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>