• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stan u Bečićima prodaju za paprenih 480 hiljada evra, na 50 metara od plaže: "Da li je ovo normalno?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su stanodavca osudili odmah

  • 0

Na društvenim mrežama osvanuo je oglas u kojem se nalazi ponuda prodaje stana, i to za "simboličnu cenu". Stan se nalazi u Bečićima, na 50 metara od plaže, što je osobi koja je odlučila da ga proda, posložilo kao razlog da zatraži, kako mnogi smatraju, najveću cenu.

Naime, stan se nalazi u neposrednoj blizini mora u Bečićima, a njegova kvadratura iznosi 116 metara kvadratnih i prodaje se za 478.000 evra. Takođe, stan se nalazi na trećem spratu,  a zgrada ima lift.

Na osnovu fotografija može se videti da je stan delimično opremljen, te poseduje ormane, krevet bez dušeka, kao i kuhinjske delove. Sve je u bež nijansama, dok je pogled ka moru nestvaran. Međutim, čak ni besprekoran izgled i bakovit pogled nije bio dovoljan da potencijalnim kupcima dočara visoku cenu.

Mnogi su stanodavca osudili odmah, te su mu skrenuli pažnju da nema smisla da će neko platiti toliki iznos za malo više od 1oo kvadrata.

"Morao sam dva puta da proverim cenu, ovo nema smisla", "Da li je ovo normalno?", "Što je previše, previše je", samo su neki od komentara.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>