• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaje se najlepša vikendica na Fruškoj gori: Ima ogromnu zastakljenu terasu sa brutalnim pogledom

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema sumnje da će ovo nekome biti prava oaza mira

  • 1
Vikendica Fruška gora Foto: Sanja i Vladimir Rafajlović

Vikendica,  koja se nalazi u zagljaju Fruške gore, privukla je pažnju mnogih. Iako se na internetu mogu pronaći mnoge ponude, koje su pak možda i jeftinije, postoji razlog zašto baš ona osvaja na prvi pogled.

Prostire se na 63 kvadrata u dve etaže, i njena cena je 119.000 evra. Ima struju, a tu je i gas, međutim, sam izgled kućice "potpuno je druga priča".

Bajkovitog izgleda, obogaćena je kako prostranim zelenilom, tako i kreativno iskorišćenim prostorom. Samo okruženje vikendice upotpunjeno je starim bunarom, kao i ljuljaškom, dok se unutra može prinaći dnevna soba, kuhinja, kupatilo, kao i dečija sobica sa tri kreveta.

Nakon uživanja u prirodi ako poželite da se odmorite unutra, ali vam je ipak žao da se odvojite od prelepog pogleda na prirodu, to nećete morati ni da uradite jer tu je i zastakljena terasa, unutar koje se nalaze sto, stolice, ali i sofa.

Nema sumnje da će ovo nekome biti prava oaza mira, a kako tačno izgleda pogledajte u našoj galeriji.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angelina

    25. april 2024 | 11:57

    Prosečno se kvadrat na Fruškoj Gori prodavao za 1700 e. Naravno ovo je nešto specijalno kuća je savršena i mesto i priroda. Nadam da ću i ja nešto naći u ponudi be safe nekretnina.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>