• 5
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kuća u Pančevu skuplja za 300.000 evra od ove luks vile u Toskani: Uporedite slike, koja je moćnija?

S. Ž.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljudi, je li ovo moguće?

  • 5
Villa for Sale Tuscany Toskana prodaja i kuća u Pančevu Vila u Italiji okružena prelepom prirodom; Foto: Facebook/Kathryn Bax, Halo Oglasi

Seoska vila u prelepoj Toskani u Italiji prodaje se za 995.000 evra, stara je 200 godina i nedavno je renovirana. To je klasična kamena seoska kuća u oblasti Casentino, koja se može pohvaliti odličnom lokacijom okupanom sunčevom svetlošću. Nasuprot njoj, za 300.000 evra skuplju cenu prodaje se kuća u Pančevu, Vojvodina, Srbija.

Nekretnina u Italiji (ukupno 258 m2) se sastoji od glavne kuće i dobro opremljene garsonjere smeštene u tornju, savršenom za smeštaj gostiju, sa ukupno 4 spavaće sobe, radnom sobom, 3 moderna kupatila i garderobom.

Krajolik je prelep i u okolini ima netaknute prirode, mogu se videti i jeleni, navodi se u oglasu. Spolja, rezidencija je okružena ograđenom baštom od 2.000 kvadratnih metara, koju prati 11 hektara zemlje u kojoj se nalazi mali masljinak i 3-godišnji vinograd. Na imanju ima mnogo voćaka i oraha; jabuke, kajsije, breskve, šljive, šipak, dunje, trešnje, orasi, lešnici. I kokošinjac.

Na imanju postoji farmski put koji opslužuje još dva imanja na oba kraja imanja.

Nema bazena, ali postoji dozvola za bazen. Kuća se prodaje sa svom rasvetom, ugradnim plakarima i kuhinjskim elementima i aparatima uključujući rerne, mašinu za suđe itd.

Pogodno, sve osnovne usluge su dostupne u obližnjem gradu (2 km; 5 minuta vožnje), a strateška lokacija seoske kuće nudi lak pristup istorijskim gradovima Toskane kao što su Chiusi della Verna, Poppi, Areco, Firenca, Montepulciano i Siena. Aerodrom Firenca je udaljen nešto više od sat vremena.

Za razliku od ove vile u Italiji, u Pančevu je osvanuo oglas da se prodaje kuća za neverovatnih 1.300.000 evra, i to u gradskoj ulici, na nekoliko minuta od centra.

Nema jelena u blizini, nema ni Firence, blizu je Beograd i blizu je aerodrom.

A evo šta nudi kuća u Pančevu:

"Kuća odiše bajkovitom atmosferom, sa pastelnim bojama koje se međusobno uklapaju. Projektovana je od strane nemačkog inženjera i ima sve što je potrebno za idealan život u ovom gradu. Imaćete dve spavaće sobe kao i dnevnu sobu sa kaminom koja podseća na scenu iz filma. Terasa pruža pogled na zelenilo. Kupatilo sadrži i bide. Grejanje je etažno. Kuća poseduje podrum i tavan sa jednom sobom.

Uz kuću, takođe ćete postati vlasnik:

- placa

- radionice

- garaže

- štale

- 2 šupe

- 2 svinjca i jednog kokošinjca

Ukupna kvadratura cele ove nepokretne vrednosti je 1103 m"

A kvadratura kuće je 149 m2.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    16. jun 2024 | 13:23

    Da,prodace je za te pare,malo prekosutra!Na kraju ce da bude 130 hiljada.Ne znam sta su umislili ljudi,da se obogate preko noci?Kao da je vila na Dedinju!

  • Dux

    16. jun 2024 | 15:07

    Toskana uopste nije lepsa od prirodnih lepota Srbije. Ne shvatam zasto je toliko "napumpavaju". A sto se tice kuce u Pancevu, mislim da je preskupa.

  • Miki

    16. jun 2024 | 12:37

    Bogati su poceli u Podrinju da kupuju kuce sa par hektara zemlje, da veze za drustvenu sumu, da ima izvor ili potok kroz imanje, put nije toliko bitan sa dzipovima i kvadovima dolaze...prave sebi panele i sve to ograduju.To je oko 40 hiljada evra.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>