• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prodaju kuću u omiljenom turističkom mestu Srba po ceni garsonjere u Beogradu: Kvadrat 500 evra

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuća je na tri sprata plus tavanski prostor

  • 1

Ako ste u potrazi za kućom, begom od gradske gužve ili mestu kom ćete se uvek vraćati za praznike i odmore, pronašli smo jedinstvenu ponudu u omiljenom turističkom mestu Srba.

Podsetimo, baš nedavno smo pisali da je popularnost Vrnjačke Banje ove godine zasenila čak i Zlatibor i Kopaonik, a sada smo našli dvojnu kuću od 200 kvadrata nadomak Raja, poznatog akva-parka na ovoj lokaciji, koja se prodaje po ceni garsonjere u Beogradu. Tačnije za 105.000 evra ili ti 512 evra po kvadratu.

Kvadratura je podeljena na tri sprata i tavanski prostor. Prizemlje se sastoji od 50 kvadrata stambenog prostora, uz dodatak prostrane terase od 35 kvadrata. Prvi i drugi sprat imaju po 50 kvadrata sa terasama od po još 10.

Plac, na kom se nalazi kuća, ima 4.5 ara sa uređenim travnjakom, a ulaz u dvorište je popločan asfaltom. Kada vidite fotografije, shvatićete da dvorište samo po sebi prodaje ovu kuću. U oglasu se navodi da je izgrađena tokom devedesetih godina.

U galeriji fotografija možete videti kako izgleda kuća, a da li biste je kupili?

Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana N

    21. jul 2024 | 17:45

    Najvise se vole braća i sestre koji nemaju sta da naslede, a i njihovi roditelji su više voljeni i postovani od onih drugih, ima mnogo primera za ovu tvrdnju!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>