• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Banjaluka poklanja placeve i projekte za kuću: Ovo su 3 tipa koja mogu da se zidaju "za dž"

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanivuković je podsetio da je Banjaluka jedini grad koji nudi sve ove vrste podrške svojim građanima i to potpuno besplatno

  • 2

Nakon brojnih besplatnih mera, Banjalučani od Grada dobijaju i potpuno besplatan projekat za izgradnju kuće.

- Lipa, Vrba i Kesten nazivi su tipskih projekata kuća koje Grad Banjaluka poklanja svojim građanima - poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je predstavio projekte za tri tipske kuće, koje će građani od Grada moći dobiti potpuno besplatno.

Kako je istakao, uz besplatne placeve, besplatne građevinske dozvole kao i priključke na vodovodnu i kanalizacionu mrežu, građani Banjaluke imaju pravo i na besplatan projekat za kuću i to od 90m2 do 200m2, u zavisnosti od modela kuće koji izaberu.

Takođe, Stanivuković je podsetio da je Banjaluka jedini grad koji nudi sve ove vrste podrške svojim građanima i to potpuno besplatno, te naglasio da sugrađani sve dodatne informacije mogu dobiti u Kancelariji za građane (soba 22) u prizemlju Gradske uprave kao i u Odeljenju za društvene delatnosti, prenose Nezavisne.

(Telegraf Biznis)

Video: Poklanja dve kuće, restoran i imanje: Neverovatna odluka Milana iz Ljiga, uslov je samo jedan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>