• 22

Vreme čitanja: oko 3 min.

Srbi beže iz okoline Zrenjanina, masovno prodaju kuće za oko 20.000 evra: Šta se dešava?

Vreme čitanja: oko 3 min.

U poslednje vreme, područje oko Zrenjanina beleži značajan porast ponuda kuća, i to po manjim cenama od očekivanih

  • 22
zrenjanin stanovi Foto: Shutterstock

Masovna prodaja kuća u okolini Zrenjanina za cene od oko 20.000 evra privukla nam je pažnju. Dok se neki pitaju šta je pošlo po zlu te se kuće prodaju za sitno, drugi vide veliku investicionu priliku. Zrenjanin je dugo važio za grad  u kom "nema ljudi". Zaista, kad biste prošetali centrom, kao da ste u gradu duhova. Međutim, danas su se prilike promenile. U Zrenjaninu,u samom gradu, krenule su da niču novogradnje, ali nešto se neobično dešava sa kućama u okolini grada - gotovo 70 odsto najjeftinijih kuća u Srbiji prodaje se baš u tom kraju!

U nastavku, predstavljamo vam najbolji odnos cene i kvaliteta kada su ove nekretnine u pitanju, a vi sami procenite na čijoj se strani. Kuće koje smo pronašli na oglasima ulinkovali smo u tekstu.

1.  Melenci – Braće Mijatov

Ova jednoetažna kuća od 98 m² prodaje se za 20.000 evra. Kuća poseduje veliki plac, ali zahteva manja unutrašnja renoviranja. Nalazi se u mirnoj ulici, idealnoj za porodični život. Unutrašnjost pruža priliku za adaptaciju, dok eksterijer ne zahteva veća ulaganja. Dodatna pogodnost je vrt, koji je pogodan za sadnju ili uređenje prostora za decu. Cena kuće je veoma pristupačna s obzirom na lokaciju.

2. Kuća na prodaju - Mužlja

Na prodaju je starija kuća u Mužlji, smeštena u mirnoj ulici. Kuća ima površinu od 63 m², dok je površina placa 18,98 ari.

Nekretnina je u potrebi za ozbiljnom adaptacijom ili može služiti kao plac za izgradnju. Sastoji se od dve veće prostorije, kuhinje i hodnika. Širina uličnog fronta je oko 16 m, dok se nakon 60 m dubine placa širina povećava na 20 m.

Grejanje je na struju, a kuća je uknjižena. Na raspolaganju je jedno parking mesto i cena ove nekretnine je 23.500 €.

3. Banatski Despotovac:

Ova jednoetažna kuća površine 80 m² prodaje se za 20.000 evra. Kuća je očuvana i ne zahteva veća ulaganja, osim estetskog osveženja. Nalazi se u mirnom naselju, pogodnom za one koji žele da se povuku iz užurbanog života i žive u prirodnom okruženju.

4. Vikendica na prodaju - Tiganjica

Na prodaju je vikendica u vikend naselju Tiganjica, smeštena u rezervatu prirode Carska bara. Ova nekretnina ima 2 etaže i površinu od 60 m², dok je površina placa 9 ari.

U prizemlju se nalaze: soba, kuhinja i kupatilo, dok je u potkrovlju smeštena veća soba. Vikendica je građena od cigle i u dobrom je stanju. Ima struju i bunarsku vodu. Dodatne prostorije uključuju terasu koja gleda na dvorište.

Na placu se nalazi voćnjak i vinograd, a u neposrednoj blizini su reka Begej i dva restorana, što ovu lokaciju čini idealnom za ljubitelje prirode i pecaroše. Nekretnina je uknjižena, a cena je 21.500 €.

5. Dvoetažna kuća - Čenta 

Dvoetažna kuća od 140 m² dostupna je po ceni od 27.000 evra. Kuća nudi odličnu priliku za veću porodicu, jer se prostire na dva sprata, a ima i veliki vrt iza kuće. Iako je struktura stabilna, potrebno je uložiti u spoljašnju izolaciju i osvežavanje fasade. Takođe, unutrašnjost je delimično renovirana, ali budući vlasnici mogu prilagoditi prostor po sopstvenom ukusu.

6. Jednoetažna kuća - Klek

Jednoetažna kuća od 80 m² nudi se po ceni od 29.000 evra. Kuća je u dobrom stanju, ali zahteva manja renoviranja unutrašnjeg prostora. Njena glavna prednost je mirno okruženje i manja potreba za ulaganjima. Idealna je za parove ili manje porodice.

Sve ove kuće pružaju odličnu priliku za one koji traže miran i komforan dom po povoljnim cenama. Zrenjanin i njegova okolna naselja postaju sve popularniji među kupcima, posebno onima koji dolaze iz delova Srbije gde su cene nekretnina u porastu, poput Zaječara.

(Telegraf Biznis)

Video: Na 10. godišnjicu brend Tesla u 45 zemalja sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>