• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta se dešava? Srbi na ovim mestima masovno rasprodaju kuće ispod 20.000€, a negde dobijate i 2 po ceni jedne!

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

U mnogim slučajevima, potencijalni kupci mogu dobiti ne samo jednu, već i dve kuće na istom placu

  • 0
Kuća na prodaju, prodaja nekretnina niske cene Foto: Shutterstock

U poslednje vreme, u okolini Jagodine i Ćuprije beleži se neverovatan trend rasprodaje kuća po cenama ispod 20.000 evra. Ove nekretnine predstavljaju atraktivnu priliku za sve one koji traže miran život na selu ili žele da investiraju u nekretnine po povoljnim cenama.

U mnogim slučajevima, potencijalni kupci mogu dobiti ne samo jednu, već i dve kuće na istom placu, što dodatno povećava vrednost ponude. Međutim, treba napomenuti da se kod nekih objekata zahteva određeno ulaganje, što može uključivati renoviranje ili adaptaciju.

Ono što ovu ponudu čini još privlačnijom su i parcele koje dolaze sa ogromnim šumama.

U nastavku predstavljamo vam nekoliko ponuda koje smo mi izdvojili, a oglasi su ulinkovani na ključnim rečima.

1. U Planima, nadomak Paraćina, prodaje se legalizovana i uknjižena kuća površine 161 kvadratni metar, smeštena na prostranom placu od 35,19 ari, uz mogućnost dokupa dodatnih 20,62 ara. Kuća nudi komforan dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilom, tri spavaće sobe i terasama koje prate svaku prostoriju.

Okružena travnjakom, voćnjakom i baštom, s dodatnim bunarom za zalivanje, ova nekretnina, kako se navodi, pruža savršen mir i privatnost, budući da je udaljena stotinu metara od glavne ulice i komšija.

Idealna je za odmor na svežem planinskom vazduhu.

Blizina grada, auto-puta, magistralnog puta Paraćin-Zaječar, kao i izletišta Grza i manastira Sv. Bogorodice i Sv. Petke, čine ovu kuću još atraktivnijom. Postoji mogućnost priključenja na gradski vodovod, gasovod, telefon i internet.

Cena je 19.000 evra, a postoji i mogućnost zamene za noviji automobil. Ova kuća nudi savršen spoj prirodnog mira i blizine urbanih sadržaja.

2. U mirnom selu Raševica, opština Paraćin, prodaje se seosko domaćinstvo na prostranom placu bogatom zelenilom. Na imanju se nalazi stara kuća koja zahteva renoviranje, kao i nova, nedovršena kuća, koja pruža mogućnost za uređenje po želji budućeg vlasnika.

Ovo domaćinstvo nudi mir i tišinu, daleko od gradske gužve, uz svakodnevni svež vazduh i prirodu, što je, kako se navodi, savršeno za one koji žele beg iz urbanog života.

Površina imanja je 280 m², a cena iznosi 18.000 evra, uz mogućnost dogovora.

3. Na prodaju je kuća sa pomoćnim objektima ukupne površine 132 m², smeštena u Senju, u okolini Ćuprije, Srbija. Ova nekretnina se sastoji od tri sobe, a nalazi se na placu površine 10,1 ari. Kuća je prizemna i dolazi nameštena, što je čini pogodnom za odmah useljenje.

Cena ove nekretnine iznosi 18.000 evra.

4. Na prodaju je kuća u okolini Jagodine, površine 72 m² koja zahteva ulaganje. Nekretnina se nalazi na placu od 4,16 ari, a odmah preko puta kuće prostire se voćnjak površine 10,18 ari. Kuća je priključena na bunar dubine 15 metara, ali struja trenutno nije aktivna.

U okviru ponude dolazi i šuma ukupne površine 16,526 hektara, koja je pre dvadeset godina posečena, ali je delimično obnovljena sadnjim hrastovima.

Sve ovo možete dobiti za samo 18.000 evra.

5. Na prodaju je kompletno seosko domaćinstvo u Ribniku, u okolini Jagodine, koje se sastoji od glavne kuće površine 58 m², kao i dva pomoćna objekta od 20 m² i 30 m².

Na parceli se nalazi i bunar koji je u funkciji, što dodatno obogaćuje ovu nekretninu. Domaćinstvo se prostire na placu od 38,27 ari, a ukupna površina iznosi 80 m².

Cena ovog imanja iznosi 18.000 evra, što predstavlja povoljnu priliku za sve one koji žele da uživaju u mirnom životu na selu. Ova nekretnina nudi odlične mogućnosti za razvoj i prilagođavanje prema vašim potrebama.

(Telegraf Biznis)

Video: Pogledajte spektakularan ulazak aviona u novi hangar Princ aviation

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>