• 3

Najnoviji keš krediti Vojvođanske banke: Otplata kredita bez briga

Vojvođanska banka pripemila je za ovo leto najnoviju ponudu keš kredita skrojenu prema potrebama svojih klijenata.

 • 3
Vojvođanska banka

Foto: Promo/Vojvođanska banka

Za porodične ljude kojima je važna sigurnost na raspolaganju je kredit za osiguranjem, za mlade je opcija bez osiguranja, a za sve one koji broje poslednje dane do odlaska na dugo očekivani odmor - kratkoročni keš kredit.

Keš kredit sa osiguranjem je namenjen onima koji žele da svaki trenutak u svom životu sačekaju spremni – ako izgube posao, ili ih zadesi neka nepredviđena okolnost. Vojvođanska banka je za njih kreirala specijalan paket u okviru koga mogu da podignu iznos od 20.000 do dva miliona dinara, uz nominalnu kamatnu stopu od 8,98 odsto (EKS 11,95 odsto) ukoliko su klijenti banke i rokom otplate od 12 do 95 meseci. Za one kojima je potreban ovakav kredit, a nisu klijenti banke nominalna kamatna stopa je 13,93 odsto (EKS 18,11 odsto), a rok otpate do 72 meseca.

novac pare, dinari, plaćanje, hiljadarka, hiljadu dinara

Foto: Telegraf

Osiguranje od nemogućnosti vraćanja kredita predstavlja posebnu sigurnost za klijente, namenjen je pre svega porodicama i omogućava im da se osećaju rasterećeno čak i u najtežim životnim trenucima.

Za one koji žele opciju bez osiguranja, važe isti uslovi i razlika je samo u efektivnoj kamatnoj stopi u iznosu od 10,18 odsto za klijente banke, odnosno, 16,23 odsto za sve ostale.

Polazeći od toga da je prvi plan za leto odlazak na more, planinu, banju ili možda neku egzotičnu destinaciju, u ponudi je i kratkoročni keš kredit. Nominalna kamatna stopa je 6,90 odsto za sve klijente i efektivna od 11.98 odsto za klijente banke, odnosno 14.16 odsto za ostale. Kratkoročni keš obuhvata iznos do 350.000 dinara i otplatni period od šest do 12 meseci, pri čemu je fiksna rata tokom celog perioda otplate.

Iza naših keš kredita, stoje neki sjajni brojevi. Da dani koje će te pamtiti budu što brojniji, puni prelepih iznenađenja i rešenih problema. Zato su Vaši brojevi i naši brojevi. Ne propustite baš ovu ponudu keš kredita. Čekamo vas u nekoj od 147 filijala širom Srbije. Više informacija na www.voban.rs/keskredit.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Snooker

  15. avgust 2019 | 11:24

  Bez briga,u velikoj koverti dobijete 3 metra konopca,i bez briga.. 🤣

  26
  1

  Podelite komentar

 • Biljka

  15. avgust 2019 | 13:46

  Bez briga?! A posle sa brigom, i odosmo u beskucnike ili konopac oko vrata. Bolje bi bilo da reklame budu stednja sa kamatom kao svuda u svetu, e onda je bez briga!

  12
  1

  Podelite komentar

 • Biljka

  15. avgust 2019 | 13:48

  A i ja bih vas cekala u svakoj Filijali za stednju i to sa dobrom kamatom!

  8
  0

  Podelite komentar