Evo koliko će vam trebati da u penziji odete na Mediteran, popijete vino, i vozite polovan "ford"

Oni koji očekuju da penziju provedu na godišnjem odmoru negde na Mediteranu, uživajući u dobrim jelima i pijući dobra vina, možda će morati dugo da za to štede.

Komentari

 • Čiča

  A Tito nije valjao. Aaa

 • Geras

  Haha koja penzija nemozemo da doživimo penziju... Treba ds radimo do 65 god... Zamislite tog čoveka u 65 kako ide na posao u rudnik... Smejurija

 • Margo

  Ja idem pravo na Kubu! Kakav mediteran!!!!

 • JO

  Polovan Ford Fokus 2012 god. 4 dizne koštaju 1400 evra. Kad crne jedna moraju sve 4 da se zamene. Set kvačila 580 evra. To je idealan auto za srpskog penzionera.

 • Anonimus

  Naše generacije nažalost neće ni dočekati penziju. Danas skoro 45% muškaraca i žena ne radi. U to spada i 20% invalida koji su zaslugom NSZ koja radi u svrhu države na birou. Mi nemamo dragi razumni čitatelji o čemu da maštamo osim da maštamo o tome koji je kanap čvršći da bi nas izdržao kad se okačimo o drvo. Kakav obilazak sveta, kakvi ručkovi... Mi smo dovedeni do toga da za 40 godina nećemo imati lastiž za gaće da kupimo, a kamoli da častimo sebe i familiju nekim putovanjima. Danas ako se ne sližeš sa nekim ostaje ti samo koske da glođeš. Gradimo mostove, puteve, kupujemo rakete koje nećemo nikad ispaliti, sve države uvode 5G mrežu, a za rak nema leka. Umesto što bacamo uzalud pare na puteve, avione, kamione zašto se ne pozabavimo bolesti zvanoj rak za koju ima leka, a farmaceutima to ne odgovara da nam daju. Zašto se ne pozabavimo više stopom nezaposlenih? Kada ćemo biti svi isti i ne deliti se na podobne i nepodobne? Jesmo li toliko prokleti razumni ljudi moji!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke