• 6

Nudi se posao iz snova: Budite tester za papuče po kući i zaradite platu

Ugovor traje 12 meseci pa će osoba svaki mesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu praktičnost

  • 6

Zamislite da morate ceo dan da nosite papuče i za to da zaradite oko 400 evra mesečno? Odlično. Kompanija "Bedroom Athletics" na svojim društvenim mrežama je objavila konkurs u kom traži nekoliko ljudi koji će testirati papuče i za taj posao dobiti platu, piše VT.

Ovo je verovatno posao iz snova za mnoge osobe – da hodaju po kući u papučama i zarade oko 430 dolara. Od osoba koje će dobiti posao traži se da 12 sati dnevno provedu u Bedroom Athletics papučama. Prijave za posao primaju se do 18. novembra.

Ugovor traje 12 meseci pa će osoba svaki mesec dobiti druge papuče kako bi testirala njihovu praktičnost. To znači da će zaposleni dobiti oko 5.000 dolara za godinu dana kako bi testirali različite papuče.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bedroom Athletics (@bedroomathletics) on

- Biti plaćen za nošenje papuča ceo dan možda izgleda kao prilično trivijalni posao, ali nama je jako važno da naši proizvodi budu dobrog kvaliteta i da budu udobni svima koji ih odaberu za nošenje. Stoga verujemo da će tzv. tester za papuče našem timu biti od velike važnosti u sticanju uvida i povratnih informacija za unapređenje naših papuča – naveo je u svom saopštenju direktor kompanije Hauard Veter.

Video: Papuče mu se zalepile za asfalt dok je prelazio ulicu

(Telegraf.rs / Izvor: novac.jutarnji.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    Super za penzionere koji znaju razliku kvaliteta i antikviteta ! Mnogi se javljaju zbog zarade , ali da li su svesni zadatka ? Mnogi i ne nose kućne papuče , da li mogu obražloziti tačnu prognozu , ugodnost , materjal itd . na koju se oslanja masa kupca da zaista kupuju kvalitet koji plaćaju !

  • Moksa

    A u brate gledaj neradnika al se javljaju Ha ha Hleba bez motike....

  • Dana

    Ocu ja

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke