• 0

U Sberbanci štedi: Gde evro više vredi

Sberbank Srbija, u duhu svog imena koje u prevodu znači štednja, plasirala je izuzetnu ponudu oročene štednje u evrima za sve svoje klijente – štedi gde evro više vredi

  • 0
Depozitna štednja, Sberbank

Foto: Promo/Sberbank

Specijalna ponuda Sberbanke važi za nova sredstva i to na period oročenja od 6 meseci, za sve iznose. Nominalna kamatna stopa iznosi 1,6%, dok efektivna kamatna stopa iznosi 1,38%.

„I ove godine Sberbank Srbija pripremila je izuzetno atraktivnu ponudu oročene štednje u evrima. Za period oročenja na 6 meseci našim klijentima omogućili smo štednju po nominalnoj kamatanoj stopi od 1.6 odsto, jer smo svesni da im je veoma bitno da period oročenja ne bude suviše dug. Ova ponuda važi sve do kraja 2019. godine, pa pozivamo sve klijente da posete najbližu Sberbank ekspozituru i uvere se u kvalitet naše ponude“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Sberbank super štednja traje do kraja 2019. godine. Za više informacija, posetite veb-sajt sberbank.rs ili pozovite kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto Sberbank Super štednja omogućava da vaša štednja zaista više vredi.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>