Ugovor za telefon: Zašto važi i posle dve godine i da li operater mora da vam kaže da papir ističe

O datumu vašeg ugovora sa operaterom, morate misliti lično vi

Komentari

 • Franjo

  Ne mogu oni da produze ugovor i ne mogu to nego jednostavno se nastavlja dok vi ne odete i ne produzite,izmenite nesto ili zavrsite raskid sto je i logicno.

 • Sasa

  Na zapadu postoji stari dobri trik.. Danas potpises ugovor, a onda im odmah das otkaz sa datumom isteka ugovora. Tako da ne moze da se desi da si zaboravio da otkazes ili bude manje od tri meseca do isteka ili kao otkaz nije stigao itd. U ovakvoj situaciji ce sam operater da te zove pre isteka da ti nudi bolje uslove.

 • Ljutiša

  Ne znam da li će se nekad zavesti red sa tim ugovorima. Bio sam u sličnoj situaciji gde sam mesec dana pre isteka ugovora pismeno raskinuo ugovor kako mi ne bi produžavali automatski ugovor. Onda su mi obračunali taksu za prevremeni raskid ugovora!? To ima samo u Srbiji!!!

  • Detroit

   @Ljutiša

   Ljutisa,nemoj da se ljutis!Svugde u svetu lazu i mazu!Trepa prvo dobro da se cita sta potpisujes!Ja sam se ovde u americi dosta puta zezno!Nit mene interesuje sta on prica(Prodavac).Daj samo da potpisem i uzmem nov dobar telefon pa da brisem kuci sav srecan.E posle sam sebe lupam u glavu kada dodje vreme isteka ugovora.Tek dada vidim da me je kostala vise Pita nego Tepsija!

 • Mi

  Sve je to lopovluk koji je dozvoljen operaterima i vataju narod na neznanje pa da deru ko Musa jarca

 • plavi safir

  Ne znam za Srbiju ali u Nemačkoj se pravi ugovor na dve godine. Ukoliko dobijete neki popust on važi samo te dve godine. Ugovor mora da se pismeno otkaže tri meseca pre isteka. Ukoliko se ne učini to, on se automatski produžuje još godinu dana ali tada nemate onog popusta već je tih godinu dana puna cena. Naravno, i onda je potrebno da se pismeno otkaže.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke