Koliko hiljada dinara ostavljate u pekari? Jednostavna računica koja će vas naterati da se zapitate
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Maxmen
Bravo,sve je u ideji kako dobro zaraditi🤑🤑🤑$$$😃
george
ja sam transportni radnik,znaci kamion,i normalno je da moram doruckovati proizvode iz pekare jer nemam vremena za drugo
Lena
Ne jedem u pekari za razliku od svojih kolega koji svaki dan jedu ili pecivo ili brzu hranu a meni je muka dok gledam...nevezano za novcani momenat,kako ljudi mogu jesti junk svaki dan?! Ok,jednom nedeljno kad vas bas mrzi da spremite obrok,ali svaki dan...