Možemo li novcem da kupimo sreću? Evo šta kažu stručnjaci

Istraživači su analizirali da li se navike trošenja učesnika poklapaju sa njihovom ličnošću. Ono što je dokazano, možda će vas iznenaditi

Komentari

 • Marina

  Ni ljubav, ni zdravlje, ni sreću, a to su za većinu nas tri osnovne stvari u životu. Ali, moram priznati da nije toliko dobro sa novcem, koliko je loše bez njega. Zato je dobro kad možete da uložite u nešto, da neki novac stalno "kaplje" po malo, a da se vi bavite onim što vas čini srećnim. Pa bile to nekretnine, deonice ili krpitovalute. Čini mi se da je ovo treće sve popularnije poslednjih godina. Bitcoin kupovina-prodaja postaje sve unosniji biznis, čak i kod nas.

  3
  0

  Podelite komentar

 • M.K.

  Definitivno ne, sloboda sigurnost i stabilnosti da ali to nije sreca. Placeni racuni i konzum ne cini zivot. Emocije❤ ljubav su glavni pokretac. Takodje kada doniram u humanitarne svrhe ili dajem onome ko manje ima od mene tad se ja osecam bolje.Steve Jobs je jednom nešto pametno rekao : Vreme je naš naj dragoceniji rezurs ,ne novac.

  9
  0

  Podelite komentar

 • FCG

  Prvo da dođem do para pa ću vam reći:)

  4
  0

  Podelite komentar

 • DDF

  Novac donosi sigurnost

  4
  0

  Podelite komentar

 • Nenad

  Na žalost novac je potreba jer mi živimo u materijalnom svetu a ne u duhovnom.Nemogu da odem u prodavnicu i kažem prodavačici danas sam bio dobar učinio sam dobro delo da li mogu da uzmem recimo primer dva kila mesa.Ona će da me pogleda i odmah sledi komentar da li si ti normalan to mora da se plati.Ta deca moraju da se školuju odgaje da sutra budu pre svega ljudi a za to treba novac.Šta god mi mislili o novcu novac ipak je sastavni deo sreće ako ga imaš a ako ga nemaš onda nema ni sreće jer kad ti je prazan stomak ne možeš nikako da budeš srećan.

  4
  0

  Podelite komentar

 • DARKO 100%

  Sve je to relativna stvar,sreca je trenutak neceg neocekivanog koja se nadje kad ona odluci kad je momemenat

  2
  0

  Podelite komentar

 • Marko cg primorje

  Nije sreca para puna vreca .....to znaju oni sto je imaju...otpjeva Dino Merlin

  4
  0

  Podelite komentar

 • Marko

  Ne donosi srecu,srecu mu donosi osmeh moje 3 dece. A novac donosi sigurnost,da moze da im se pruzi skromne potrepstine.

  8
  2

  Podelite komentar

 • SS

  Može na kratko kupljena sreća,stalna je rođenjem ugrađena u mozak.

  6
  0

  Podelite komentar

Google preporuke