• 4

"Po pare sa lopatom za sneg": Čeka vas dosta posla, ako želite da podignete novac na Kopaoniku

Vrlo zanimljiv način podizanja novca s bankomata na domaćoj planini, postao je viralan u trenu

  • 4
Kopaonik, novac, dinari

Foto: Marko Jovanović, Shutterstock

O tome koliko je važna pozicioniranost bankomata, koji može da "odoli" svakom nevremenu i većem naletu snega, dovoljno govori snimak sa Kopaonika, koji je nasmejao sve naše građane.

Naime, jedan momak je praktično morao da "kopa" po snegu i rasklanja ga, kako bi došao do zatrpanog bankomata, odnosno podigao svoj novac. "Po pare sa lopatom za sneg", jedan je od komentara ispod videa.

Ovo je takođe još jedan dokaz da nećemo tako skoro postati kešles (eng. cashless) društvo, posebno imajući u vidu koliko objekata i dalje ne prima kartice.

Inače, podsetićemo vas da je i tokom vikenda koji je za nama bila prava pomama na Kopaoniku, našoj najpopularnijoj planini, pored Zlatibora. Čak ni zatvaranje određenih, neesencijalnih radnji nije sprečilo skijaše i ostale domaće turiste da posete ovu planinu.

Gosti su spremni da plate i smeštaj skuplje, ali i veće račune, kao i same usluge u planinskim centrima. Recimo, jedan poznati hotel na Zlatiboru svoju kartu za bazen naplaćuje 5.000 dinara za one koji nisu gosti hotela, i prodaja mu odlično ide.

Izuzetak nije ni Kopaonik. Ta planina je predvodnik po broju prodatih turističkih apartmana u ovoj sezoni. Iako je izostalo dosta stranih turista zbog epidemiološke situacije, taj nedostatak su nadomestili posetioci iz Srbije, kojima je onemogućeno da skijaju u inostranstvu.

Video: Zanimljive činjenice koje niste znali o bankomatima

(Telegraf Biznis)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoo Cuvar

    Eto ti sad. On može sa lopatom kroz sneg do bankomata a kad sam ja pokušao sa lopatom kroz zemlju do bankomata dođe murija i......

  • Bada

    Bas mi nesto žaooo...

  • Petar Jovanovic

    Svaka cast za bankomat kada radi na -15c

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke