≫ 

Još jedna neverovatna transformacija: Kupatilo je prvo što se menja u stanu, koliko košta remont?

 ≫ 

U godini kada su cene materijala drastično skočile, kao i usluge majstora, pravi je izazov upustiti se u kompletno sređivanje stana ili kuće

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Vlada grobar
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Td

    12. septembar 2021 | 00:16

    U ovom poslu sam preko 20 godina,i odmah da kazem da je prosecna cena kupatila (kupatilo od nekih 15m2) oko 2000e...tu se podrazumeva kompletna elektro instalacija,vodovodna instalacija,ravnjanje,hidroizolacija,keramicki poslovi,plafon,lajsne,fugovanje,instalacija kade ili tus kabine,instalacija ostalih elemenata,silikoniranje i ciscenje.. E sad,svaka komplikacija se dodatno naplacuje(mozaici,neke specificne obline itd)...Ovde sam racunao cenu sa kvalitetnim materjalima i kvalitetnijim plocicama...Kupatilo jeprostorija koja je izlozena vodi,pari,kondenzaciji i jos kojekakvim uticajima,i ako ne zelite da vas boli glava,ili daribanje kupatila postane nocna mora onda je bolje uloziti koji dinar vise u kvalitetnije materjale nego da kasnije placate mnogo vise za popravke...Evo nekoliko besplatnih saveta: plocice kupujte u skladu sa mestom gde ce biti,u tus kabini ili oko kade uzimajte plocice sa glatkom glazurom,reljefi se tesko ciste i zadrzavaju sapunicu,plocice na kojima gazitecisto tako,elemente koje ugradjujete proverite na spojevima,ukoliko ne postoji neki vid premaza kao zastita od vode nece vam dugo trajati(mozete i sami da impregnirate elemenat),fuge su uvek na udaru svega,i ukoliko fugujete rastvorite fugu hemijskim supstancama za impregnaciju i hidroizolaciju,fuge nove generacije se izuzetno lako trose,zato ih ojacajte hemijskim jedinjenjima,ugradite elekto ispust za paru,znaci mnogo...

  • Majstor

    07. septembar 2021 | 07:56

    Nadji mi tog majstora koji radi za 200 evra sa materijalom kupatilo. Pa samo materijal izadje 200 evra.

  • Realno

    07. septembar 2021 | 02:04

    U NS je danas tesko naci keramicara koji radi ispod 14e po kvadratu. Neko manje kupatilo ima oko trideset kvadrata plocica. Znaci oko 400e ruke i materijal jos minimalno toliko za keramiku. Jos voda, struja, sanitarije.. tesko ispod 1000e zajedno da prodjete. Tako da minimalno ukupno radovi sa materijalom izadju oko 2000e, bez luksuza..