Zašto se u Srbiji slabo jede crna čokolada? Trgovci počeli da ih povlače trajno, a nije problem ukus

Na cenu bilo koje vrste čokolade direktno utiče poskupljenje kakaoa na globalnom planu, ali ima još važnih faktora...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Igor

    19. septembar 2021 | 01:14

    Presudan faktor je što su tvrde ko kamen i nisu namenjene da se jedu tek tako već su za torte i kolače

  • Febo

    19. septembar 2021 | 00:58

    Zašto?pa probaj je i biće ti sve jasno

  • M-78

    18. septembar 2021 | 13:54

    Jede se manje zato sto je skuplja...sto veci procenat kakaa jaca je i cena. To je ustvari prava kvalitetna cokolada, samo sto je kod nas pravilo da se kupuje jeftinija, a ne gleda se kvalitet.