Zašto se u Srbiji slabo jede crna čokolada? Trgovci počeli da ih povlače trajno, a nije problem ukus

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dasa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Igor

    19. septembar 2021 | 01:14

    Presudan faktor je što su tvrde ko kamen i nisu namenjene da se jedu tek tako već su za torte i kolače

  • Febo

    19. septembar 2021 | 00:58

    Zašto?pa probaj je i biće ti sve jasno

  • M-78

    18. septembar 2021 | 13:54

    Jede se manje zato sto je skuplja...sto veci procenat kakaa jaca je i cena. To je ustvari prava kvalitetna cokolada, samo sto je kod nas pravilo da se kupuje jeftinija, a ne gleda se kvalitet.