Zašto se u Srbiji slabo jede crna čokolada? Trgovci počeli da ih povlače trajno, a nije problem ukus
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Igor
Presudan faktor je što su tvrde ko kamen i nisu namenjene da se jedu tek tako već su za torte i kolače
Febo
Zašto?pa probaj je i biće ti sve jasno
M-78
Jede se manje zato sto je skuplja...sto veci procenat kakaa jaca je i cena. To je ustvari prava kvalitetna cokolada, samo sto je kod nas pravilo da se kupuje jeftinija, a ne gleda se kvalitet.