Ako naručite hranu po lošem vremenu, koštaće vas više: Proveravali smo kome tačno ide taj novac

 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Djuro
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nenad

    08. oktobar 2021 | 10:48

    Nikada mi nece biti jasno to lozenje na dostavu hrane. Ni kad si na poslu, ni kod kuce, a tu narocito. Zamisli narucis spagete ili palacinke! Pa bar to napravis na brzaka i sa kvalitetnijim sastojcima nego iz spageterije. Mi u kuci uzivamo da pravimo svoju klopu, zdraviju i ukusniju od restoranske. Jedino sto donesem je pizza iz furune, jer je kod kuce nemam, a i tada sednem u kola i odem u komsiluk po nju, jer je sigurno necu doneti mlaku i gnjecavu, kao sto to cini dostava. Probao, i zahvalio. Na posao nosim sendvice i zeninu klopu, a kad se pozelimo nekog specijaliteta, odemo u kafanu sa kariranim stolnjacima i muzikom, i u sirokom luku zaobilazimo fensi restorane. Jedino mi je logicno da narucuju stari i bolesni, medjutim praksa je da to rade mladi, lenji i besni. Slobodno hejtujte sada, ali tako je.

  • Crni

    07. oktobar 2021 | 18:32

    Ima li popusta po čepom vremenu?

  • Nisam ni procitao-

    07. oktobar 2021 | 18:14

    -tekst, ali samo ne znam koji to ljudi u danasnje vreme na ovu bedu i sirotinju narucuju hranu da mu donesu ispred vrata. Mora da su bas bogati. Svaka cast, sta reci drugo. Zavidim.