• 0

Plaćajte onlajn kod domaćih trgovaca i ostvarite povrat novca

Koja je Vaša asocijacija na internet? Informacije, zabava, društvene mreže i komunikacija sa prijateljima, ili možda brza, praktična i sigurna kupovina iz fotelje?

  • 0
Mastercard

Foto: Mastercard

Verovatno ste i Vi sami isprobali onlajn plaćanja do sada – bilo da ste poručili komad garderobe ili kozmetičke proizvode, bilo da ste platili taksi vožnju putem aplikacije ili poručili večeru preko nekog od servisa za dostavu, ili jednostavno platili mesečni račun za telefon ili kablovsku iz aplikacije Vašeg operatera, velike su šanse da ste i Vi među 82% ispitanika nedavno objavljenog MasterIndex istraživanja koji su iskoristili prednosti onlajn kupovine.

Ako ste još uvek neodlučni u pogledu plaćanja na internetu, pred vama je sjajna prilika koja vas možda motiviše da isprobate ovu praktičnu i sigurno platnu metodu. Naime, ukoliko svojom Mastercard platnom karticom platite tri ili više puta kod domaćih internet trgovaca ili kroz aplikacije i onlajn platforme za plaćanje, u ukupnom iznosu od najmanje 3.000 dinara, ostvarićete keš-bek, odnosno direktan povrat novca na svoj račun, u vrednosti od 1.000 dinara!

Mastercard

Foto: Mastercard

Računaju se plaćanja koja se obave od 1. do 30. juna, uključujući i plaćanja komunalnih računa i onlajn plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom.

A da bi plaćanja bila sigurna u svakom trenutku, staraju se najsavremenije tehnologije koje Mastercard primenjuje. Ono što se korisnicima kartica preporučuje je da preduzmu neke osnovne mere predostrožnosti:

  • Tretirajte sve svoje podatke kao tajne i nemojte nikome govoriti ili slati porukom broj kartice i PIN i CVC2 kod;
  • Nemojte objavljivati na društvenim mrežama fotografije na kojima se vidi deo ili cela platna kartica;
  • Kupujte samo kod proverenih trgovaca koji na svom sajtu imaju oznaku Mastercard® SecureCode™ ili Mastercard Identity Check jer su to garancije da je trgovac prošao potrebne provere i da istovremeno, on ne dobija vaše podatke već se oni razmenjuju isključivo sa bankom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>