• 0

Keššš za svašta nešššto

Posebna ponuda AIK i Naša AIK banke

  • 0
Aik

Foto: Promo

Ako tek planirate more i šetnje uz šuštanje talasa ili se, pak, pripremate za neke manje romantične, ali vama životno važne stvari – kupovina novog nameštaja, opremanje dečje sobe, uplata školarine i tome slično – AIK i Naša AIK banka su i ovoga puta pripremile atraktivnu ponudu svojih keš kredita i kredita za refinansiranje, namenjenu svim građanima kojima je pred kraj leta potrebna dodatna finansijska podrška.

Posebnu ponudu AIK i Naša AIK banke čine veoma povoljne pozajmice sa fleksibilnim rokovima otplate od 13 do 71 meseca, dok maksimalan iznos kredita može biti čak 3.000.000 dinara.

Avgust i septembar su meseci u kojima je mnogim klijentima potrebna dodatna podrška kako bi svoje planove ostvarili do kraja. Upravo zbog toga, AIK i Naša AIK banka su odlučne u nameri da i u ovom periodu budu banke na koje svi građani uvek mogu da se oslone, kao i da ostanu njihov prvi izbor kada im je neophodno da brzo i jednostavno obezbede dodatna finansijska sredstva. Sve zainteresovane pozivamo da posete bilo koju od ekspozitura AIK i Naša AIK banke i da u razgovoru sa našim savetnicima dobiju detaljne informacije o pogodnostima ove ponude i načinu apliciranja za naše povoljne kredite.

Kao i do sada, zahtevi za dobijanje keš kredita i kredita za refinansiranje AIK i Naša AIK banke, osim u ekspoziturama, mogu se podneti i preko jednostavne online forme na sajtu obe banke.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari