• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koliko nas košta zimska čarolija? Klizanje za pojedince i do 900 dinara, za porodice ulaznica nešto jeftinija

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Imam sreću da imam svoje klizaljke, ali verujem da oni koji ih nemaju,  ne mogu tek tako da priušte odlazak više puta mesečno", priča naša sagovornica

  • 0
Klizanje, klizalište, ilustracija Foto: Pixabay

Iako je za nama blaga zima, klizališta nisu izostala ni ove godine, a mnogima su oduvek bila izvor rekreacije. Međutim, odlazak na klizalište je danas možda nešto veći finansijski izdatak u budžetu.

Istina je da je cena na klizalištima u proteklih nekoliko godina rasla, pa smo tako od simboličnih 100 do 300 dinara za iznajmljivanje klizaljki i besplatnog ulaza na otvorenom, stigli do 300 dinara za ulaz i klizaljke, dok je samo ulaz za one koji ih imaju 200 dinara.

Takođe, iznajmljivanje guralica na ovom klizalištu na otvorenom iznajmljuju se za 600 dinara. Ukoliko se osvrnemo na klizališta na zatvorenom, cena je čak i viša.

Kako nam javlja jedna od naših čitateljki, sat i po vremena u poznatoj ledenoj hali košta 400 dinara, dok je iznajmljivanje klizaljki čak 100 dinara više.

- Iskreno baš sam se iznenadila. Od malena idem na klizanje i sećam se kada je ulaz bio oko 200 dinara, a klizaljke 250. Imam sreću da imam svoje klizaljke, ali verujem da oni koji ih nemaju,  ne mogu tek tako da priušte odlazak više puta mesečno. Nekada sam išla svaki drugi dan, sada verujem da mnogi odu samo jednom mesečno sa ovakvim cenama - priča nam Mina (25).

Dodaje i da postoje opcije kupovine porodične karte za ulaz, gde se na primer cene kreću od 600 do 800 dinara, za jednog roditelja i dete, ili pak dva deteta.

Video: Građani se masovno klizali, bilo je i padova i lomova: Zaledili se kanali u Holandiji posle 3 godine

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>