• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto 2.600, Marka koncert koštao 6.000 dinara: Ovo je odgovor zvaničnog sajta za prodaju karata

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najveći problem je što u pretrazi na Guglu, ne izlazi odmah zvanični sajt preko kojeg su cene karata "standardne"

  • 0
tiket opklada klađenje kladionica Foto-kolaž: Shutterstock

Da o svakom detalju u današnje vreme treba voditi računa, posebno prilikom poručivanja i plaćanja onlajn, potvrđuje i priča našeg sagovornika Marko T. (36) iz Beograda, koji je nedavno imao peh kupujući karte za koncert.

Iako nije ista situacija, donekle slične probleme su iskusili i fanovi slavne američke zvezde Tejlor Svift, kada ih je operator Ticketmaster praktično ostavio na cedilu.

Naime, njeni obožavaoci (26 grupa), poznati i kao Swifties, podneli su tužnu protiv ove kompanije navodeći da je "kriva za prevaru, nameštanje cena i kršenje antimonopolskih propisa".

- Krenuo sam da kupim karte za koncert koji je bio 8. marta, onlajn, a mislim da je najveći problem što u Guglovoj pretrazi kada ukucate karte za koncert tog i tog pevača, prvo se pojavi strani sajt, gde su cene dosta veće nego preko zvaničnog sajta Tickets.rs. Uglavnom, umesto da dve karte platim ukupno 22 evra, ja sam ih platio 50 evra, uz navođenje nekih taksi. Onda sam pomislio, možda sam dobio neka bolja mesta, međutim, ne - bio je to parter - priča nam M. T.

Uz to, kako kaže, nije siguran da li je to marketinški trik ili ne, ali pisalo je da je maltene sve rasprodato, te da je ostalo još nekih 10 karata. "Utoliko pre sam požurio da ih kupim, ne razmišljajući mnogo".

- Posle sam video i na društvenim mrežama da dosta kritikuju da sajt (v******) za prodaju karata, i to čak sami stranci.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>