Kupci svežu hranu menjaju smrznutom: Jeftinija je, ima manje otpada i troši im manje struje
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Mara
Ja kao prava domaćica mogu da kažem da je zamrzivač br 1 izum. Nas je četvoro u porodici,suprug radi deca škola. Ja uvek preko vikenda nakuvam hrane za 5 dana,spakujem u posudice svakome porcije i kako ko dodje kući podgrejem u mikrovalnoj peći i to je sve sveze milina. Suprug samo pita kako stižem. A ja ne odajem tajne. Ovaj način meni lično daje mnogo više vremena za mene,da provedem sa drugaricama kod frizera itd...i opet sam prava dama. I tako već godinama. I uvek imam po nekoliko vrsta jela u ledu tako da se ne jede isto svaki dan.