• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

I snovi se mogu finansirati

Vreme čitanja: oko 3 min.

Imate odličnu poslovnu ideju, ambiciju da proširite biznis i modernom tehnologijom konkurišete na tržištu? Želite sebe i svoju porodicu da nagradite udobnim četvorotočkašem?

  • 0
S-Leasing 20 godina Foto: Promo/ Soloviova Liudmyla

Bez obzira da li sanjate malo komfora za sebe ili želite da pokrenete ili unapredite poslovanje i rešite neko životno pitanje, podrška i savet je baš ono što vam treba. I nije uvek nužno da u datom trenutku raspolažete sopstvenim finansijama. Dovoljno je, zapravo da na osnovu konkretnih potreba, ličnih okolnosti i sklonosti odaberete pravi oblik zaduživanja.

Vodeći se upravo time, mnogi u lizingu vide najbolje i najproduktivnije rešenje finansiranja. Brzina, jednostavnost, fleksibilnost kod ugovaranja i njegove realizacije, ali i veća likvidnost i kvalitetnije raspolaganje novcem, čine da upravo lizing bude izbor broj jedan u ostvarenju privatnih i profesionalnih snova brojnih korisnike, kako fizičkih lica, tako i preduzetnika.

Šta je to lizing?

Jednostavnim rečnikom, lizing možemo opisati kao način modernog finansiranja vozila i opreme koji su klijentu koji traži lizing potrebni za korišćenje u privatne ili poslovne svrhe.

Predmet lizinga se daje na korišćenje na određeni vremenski period uz plaćanje mesečne naknade. Razlikujemo dva osnovna tipa lizinga - finansijski i operativni.

Finansijski lizing nudi mogućnost da nakon isteka ugovora korisnik lizinga postane i vlasnik predmeta lizinga, a kod operativnog lizinga predmet lizinga vraća lizing kući nakon isteka ugovora.

Zašto se odlučiti za lizing?

Lizing se ugovara brzo i jednostavno, bez preterane administracije. Plan otplate se ugovara prema mogućnostima i potrebama klijenta, a prednost su i niski troškovi kod sklapanja ugovora.

Manje početne investicije, redovna mesečna plaćanja, kao i usluga održavanja, omogućavaju da do neophodnog vozila ili opreme dođete bez ogromnih početnih troškova koji mogu ugroziti likvidnost biznisa ili vaš kućni budžet.

Sa druge strane dolazite do najnovijih tehnologija, opreme ili željenog vozila uz odabranu dinamiku otplate i definisanu mesečnu ratu uz fiksnu ili promenljivu kamatnu stopu što olakšava planiranje budžeta i sprečava iznenađenja, naročito u neizvesnim vremenima. Uz dodatnu uslugu održavanja vozila ili opreme koja može biti predmet ugovora sa lizing kućom, na vama je da se opustite i posvetite sebi i svom biznisu.

Ako upravo razmišljate da priuštite sebi željeni automobil, proširite vozni park, pokrenete ili proširite biznis oslanjajući se na novu i modernu opremu, S-Leasing je pravo rešenje. Zahvaljujući brzim i jednostavnim procedurama u svega tri koraka, za sebe ili svoju kompaniju obezbedite kraći put od želje do realizacije.

Već 20 godina pouzdan suvozač!

S-Leasing spada u red najbrže rastućih lizing kuća, sa preko 14 000 lojalnih klijenata i preko

30 000 realizovanih ugovora. Uz jednostavan i fleksibilan proces, kompanija nudi finansijski i operativni lizing za nabavku putničkih i komercijalnih vozila, poljoprivrednih i građevinskih mašina i opreme, a pruža i dodatne usluge, poput osiguranja i održavanja vozila, što pruža dodatni komfor klijentima, olakšava njihovo poslovanje i ispunjava baš ono o čemu su sanjali.

Zahvaljujući iskustvu i stručnosti, S-Leasing već punih 20 godina nudi personalizovana rešenja po meri svakog klijenta, u skladu sa njegovim potrebama i zahtevima. Ipak, ono po čemu se izdvaja na tržištu je jedinstven pristup klijentu kome je tokom celog procesa, od izbora vozila i opreme, do potpisivanja ugovora i upravljanja lizingom tokom trajanja ugovora, na usluzi lični savetnik. Prateći savremene trendove informisanja, ova lizing kuća unapredila je svoj biznis modernom i atraktivnom aplikacijom, jednostavnom za korišćenje u cilju povećanja transparentnosti, lakše, brže i efikasnije komunikacije sa klijentima.

Vodeći se stavom da je klijent uvek na prvom mestu, fokus kompanije je na potpunom razumevanju njegovih potreba, očekivanja i želja. Kao pravi partner i pouzdan suvozač na putu nabavke vozila i opreme, S-Leasing je pre svega savetnik kome je stalo da klijent ostvari svoje lične i profesionalne planove i bude zadovoljan svojom odlukom.

Sve informacije o lizingu i mogućnostima finansiranja vaših snova dostupni su na sajtu S-Leasing - Lizing | ERSTE Bank.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>