• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako imate ovu ploču najvećeg rokera s naših prostora, zaradićete 25.000 dinara: To je najniža cena na oglasima

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je ploča bele boje, koja je objavljena u malom tiražu, a "Teške boje"

  • 1
Goran Bare i Majke, teške boje, ploča Prinskrin: Njuškalo.hr

Gramofonske ploče odavno su se vratile u modu, a zagriženi ljubitelji u potrazi su za retkim izdanjima iako je u pitanju izuzetno skup "sport". Cena ploče raste ukoliko je ona rasprodata i ukoliko je njen tiraž bio mali, a i dalje je u dobrom stanju. Zbog toga one mogu da budu i dobra investicija.

Jedan od takvih primera jeste rasprodati album "Teške boje", hrvatskog benda Goran Bare i Majke, koji je objavljen 2012. godine, koji prodavac na "Kupujem prodajem" prodaje za 25.000 dinara, dok je istu ploču isti prodavac na "Kupindu" prodaje za 1.000 više.

Kako prodavac navodi, ploča je u skoro "mint" odnosno savršenom stanju, a omot je bez oštećenja, što su najverovatnije bili faktori za formiranje cene, uz to što je u pitanju ploča koja je objavljena u malom tiražu i to ne na standardnom, crnom, već na belom vinilu. Prodavac posebno ističe da je ta ploča u ponudi vrlo retka.

Slična situacija sa pločom "Teške boje" je i u susednoj Hrvatskoj, gde je jedna osoba iz Zagreba prodaje za 220 evra i navodi da je u pitanju pravi raritet.

(Telegraf.rs)

Video: Nele Karajlić najavio novu sezonu "Složne braće": Očekujte neočekivano

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    27. maj 2023 | 20:06

    "najvećeg rokera s naših prostora" - ВИДИ се да вам је рок стран.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>