Dao je 100 evra za stejk, a onda mu je stigao komadić mesa: "Čekajte, gde je ostatak?"

 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"Čekajte, a gde je ostatak? Ovo je ludilo", bila je reakcija gosta kada mu je stigao mali komadić stejka, za koji je izdvojio 100 dolara.

Kako se navodi na snimku, u pitanju je najskuplji komad ovog mesa na svetu i zaista isprva je delovalo da će biti u pitanju normalna porcija, odnosno do trenutka kada je konobar otvorio zvonce u kojem se nalazilo još jedno, značajno manje.

Iako gost isprva nije krio iznenađenje, deluje da zalogaj ovog mesa, ekvivalentno količini koju je dobio, zaista opravdava cenu.

No, sudeći po komentarima, ne misle svi tako.

$100 steak at a fancy restaurantby u/0wed12 in Unexpected

- Ovo je krađa - napisao je jedan od korisnika, dok se drugi nadovezao da nije reč o nikakvoj prevari već o specifičnoj vrsti mesa.

- To je cena sa nekim tipičnim maržama za vrhunski rez... japanske govedine Wagyu. Takođe može biti 75 dolara na meniju, ali 100 dolara sa porezom i bakšišom... nejasno.

- Iz nekog razloga, hrana koja izgleda dobro me nervira. Nisam tu zbog umetnosti. Došao sam da jedem dobru hranu i ne želim da odem gladan - napisao je pak drugi.

Kakvo je vaše mišljenje i za koji specijalitet u restoranu ste izdvojili najviše novca? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Video: Srbija sutra dobija 30 novih kilometara autoputa od Koševa do Vrnjačke Banje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gurman

    29. maj 2023 | 19:51

    Što dalje od ekskluzivnih restorana,tamo se ide da budeš "vidjen",a ne da se najedeš i budeš sit! Zato se ide u manja mesta i manje restorane,em jevtinije,em bolja i ukusnija hrana!🤐

  • Boza

    29. maj 2023 | 18:24

    Pa valjda je znao shta naruchuje.

  • Coa

    31. maj 2023 | 04:31

    Kada u restoranu narucujes Wagyu znas sta da ocekujes i po kojoj ceni. Ako ne znas, onda si promasio lokal (moram da dodam i 'glupiras se za tik tok', posto je to sada u trendu). Da li vredi ili ne vredi itd itd itd, nije poenta price.

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>