Dao je 100 evra za stejk, a onda mu je stigao komadić mesa: "Čekajte, gde je ostatak?"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Gurman
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Coa

    31. maj 2023 | 04:31

    Kada u restoranu narucujes Wagyu znas sta da ocekujes i po kojoj ceni. Ako ne znas, onda si promasio lokal (moram da dodam i 'glupiras se za tik tok', posto je to sada u trendu). Da li vredi ili ne vredi itd itd itd, nije poenta price.

  • Gurman

    29. maj 2023 | 19:51

    Što dalje od ekskluzivnih restorana,tamo se ide da budeš "vidjen",a ne da se najedeš i budeš sit! Zato se ide u manja mesta i manje restorane,em jevtinije,em bolja i ukusnija hrana!🤐

  • Boza

    29. maj 2023 | 18:24

    Pa valjda je znao shta naruchuje.