• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više nego odlični uslovi za Addiko štednju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Addiko banka je na početku ovog leta svim zainteresovanim građanima omogućila odlične uslove za štednju, pored svoje - već dobro poznate - ponude kredita

  • 0
Addiko banka

Foto: Promo/ Addiko banka

U pitanju je specijalna ponuda za oročenu štednju u evrima, koja svim klijentima pruža mogućnost da svoj novac čuvaju na sigurnom mestu, da njime jednostavno upravljaju, kao i da na svoju štednju ostvaruju odličan prinos. Namenjena je svim rezidentima, ali i nerezidentima u Srbiji, a ovu Addiko specijalnu letnju ponudu za štednju odlikuje fleksibilan period oročenja, tako da svi klijenti mogu da izaberu onaj rok koji najviše odgovara njihovim potrebama i planovima - na 3, 6, 12, 25 ili 36 meseci.

Pored ove velike fleksibilnosti, tu je i atraktivna kamatna stopa koja se razlikuje u zavisnosti od perioda oročenja, pa kod štednje na 3 meseca iznosi 3% NKS (EKS 2,57%), dok je kod oročene štednje na 36 meseci kamata 3,2% NKS (EKS 2,65).

Addiko banka

Foto: Promo/ Addiko banka

Zahvaljujući dobrom poslovanju i izuzetnoj ponudi, nivo štednje u Addiko banci beleži stalan rast, dok svojim proaktivnim pristupom kreditiranju, Banka nastavlja da sredstvima kojima upravlja kontinuirano podržava brojne privrednike i preduzetnike u Srbiji. Takođe, Addiko banka ovakvim pristupom nastavlja da gradi i jača svoju poziciju specijalističke banke u kreditiranju fizičkih lica, spremne da uvek i svuda svim svojim klijentima omogući da brzo i najjednostavnije ostvare svoje lične i porodične planove.

Više detalja o specijalnoj ponudi Addiko banke i svim njenim pogodnostima možete saznati na sajtu Banke www.addiko.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>