Probali smo jagode sa šlagom na Vimbldonu: Evo koliko koštaju i koliko ih dođe u posudi, a čekate ih pola sata
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Jelena
Nisam znala da cenim naše voće i povrće dok nisam otišla iz Srbije. Sve to na zapadu je sljam, jabuke su krompiraste i nesocne, tako i sa breskvama i kruškama, a jagode, maline, kupine, su prekisele kao nezrele, kao da jedete limun. A od povrća još gora situacija. Paradajz sav tvrd, ne možeš ga prepoloviti, ko kamen. Tako da naša srbija i bar naši krajevi imaju te najbolje proizvode. Slična situacija je i sa mlecnim proizvodima i mesom. Bukvalno jedeš smeće a platiš ga skuplje nego dole.
Невена
У ово доба године јагода па и ако је енглеска не ваља Пластика... прошла ....
Nebojša
Jeftinije nego kod nas ocigledno