• 89

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ulaz na bazen 1.500 dinara i još naglase "ne naplaćujemo ležaljke": Kukuruz i voda 400 dinara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako je zavladala pomama za besplatnim karticama za bazene u Beogradu, ima jedna caka koju treba da znate

  • 89
Bazen, kukuruz i flaširana voda Foto: Shutterstock, Pixabay, Marko Jovanović

Ako želite da iskoristite "prve" zrake sunca u toku dana, na bazenima u Beogradu, to zadovoljstvo će vas, ipak, koštati.

I ne, ne mislimo na privatne bazene koji su ove godine poskupeli za 500 dinara, već na javne bazene za koje su od ove sezone izdate besplatne kartice. Ali, samo ako dođete posle 12h.

Dakle, ukoliko, recimo, želite da se okupate na bazenu u Košutnjaku ranije ujutru, za kartu ćete morati da izdvojite 400 dinara. Redovi se uveliko prave, a kako nam kaže čitateljka J.T. iz Beograda, navala je primetna posebno vikendom.

- Bili smo sad za vikend sa decom, i nije bilo loše, osim što im neki propisi nisu na mestu, recimo, vezano za to gde sme da se baca lopta, gde smete sa malom decom, u koji bazen i slično... Što se tiče cena, kukuruz je 250, a mala flaširana voda 150 dinara - kaže nam ova Beograđanka.

Sa druge strane, Sonja (46) je posetila Olimp, na Zvezdari, i kaže da je napustila taj bazen posle 10 minuta.

- Vraćam se Tašu, ovamo je katastrofa. Ogromna gužva, mali bazeni, štrokavo, nigde hlada.

Na bazenima u Jakovu, dnevna ulaznica vikendom je 1.500 dinara, a radnim danima je - 1.000. Pri tome, uprkos paprenim cenama, dodatno napominju kako vam "ne naplaćuju ležaljke".

Kada je reč o ostalim privatnim bazenima, celodnevne ulaznice za odrasle koje su ranije bile 600 i 800, ove godine takođe koštaju 1.000 dinara.

I dok nagađamo zašto je cena vikendom uvek skuplja - da li zbog veće potražnje ili "atraktivnosti" samih dana - jasno je da razlike u samoj usluzi nema i da se, stoga, prema rečima sagovornika Telegraf Biznisa, krši zakon.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSKO

    16. jul 2023 | 09:16

    Idete lepo do Banje vrujci , 40 min od Beograda Cena karte 500 din za taj novac kupate se u termalnoj vodi vodi , imate lezaljku i suncobran i ako zelite stavljate lekovito blato ima i puno prirodnoh hlada . komplet rucak 400 din i plus ste na svezem vazduhu ceo dan ,hvala

  • Pp

    16. jul 2023 | 09:25

    Privatni bazen na zlatiboru, ulaz 2500 sa lezaljkom, cetvoroclana porodica 10000 din,sto je mnogo mnogo je

  • Mix

    16. jul 2023 | 09:24

    Bazeni prepuni... Nekultura ogromna.... Galama... Skupoća... Higijena nula!!..... Hvala lepo. Nikad više!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>