• 36

Vreme čitanja: oko 1 min.

"U 59. godini napustio nas je frižider": Hit objava koja je ljude ostavila u neverici, traže da ga ne bace

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa žaljenjem obaveštavamo porodicu i prijatelje da nas je danas na placu u Slankamenu u 59. godini iznenada napustio naš dragi OBODIN DELUXE frižider - napisao je vlasnik.

  • 36
Frižider, Slankamen Foto: Twitter/@Pexi671

Da li ste se nekada toliko vezali za neku stvar koja je nakon dugog veka "izdahnula", pa ste javno želeli da se od nje oprostite. Upravo ovako dostaojanstven "ispraćaj" imao je jedan frižider u Slankamenu.

Naime, vlasnik frižidera marke "Obodin deluxe" sa tviterašima je odlučio da podeli tužnu, ali u isto vreme i fascinantnu vest. Ovaj komad bele tehnike svoj radni vek završio je u neverovatnoj 59. godini.

- Sa žaljenjem obaveštavamo porodicu i prijatelje da nas je danas na placu u Slankamenu u 59. godini iznenada napustio naš dragi OBODIN DELUXE frižider - napisao je vlasnik.

Neverovatna izdržljivost ovog frižidera i način na koji mu je vlasnik odao "počast", mnoge je zasmejala i ostavila u neverici.

"Ne dajte ga, sigurno može da se popravi", "Ne sahranjujte ga, postoje velike šane da je živ", "Nemoguće, mislim da vam je nestala struja ili izbio osigurač", samo su neki od šaljivih komentara.

A koliko je trajao vaš frižider, najduže?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>