• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Taksista im vožnju od 5 kilometra naplatio 65 evra: Turisti iz Australije napustili zemlju sa "gorkim ukusom"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako dodaju, za istu razdaljinu im je preko Ubera naplaćeno 6,50 evra

  • 0
vožnja, taksi Foto: Shutterstock

Turistima iz Brizbejna, koji su ovo leto posetili Split, naplaćeno je 65 evra za vožnju od 4,5 kilometra piše Jutarnji.hr.

Taman kada su pomislili da će za Hrvatsku imati samo reči hvale, dogodila im se situacija koja je bacila senku na njihov boravak.

- Upravo smo napustili prekrasnu Hrvatsku! Svidelo nam se ovde, ali ipak jedan savet - rezervišite Uber, nemojte se oslanjati na taksije, pogotovo ako naplaćuju po kilometru - napisali su oni u jednoj Fejsbuk grupi za turiste.

Kako dodaju, za istu razdaljinu im je preko Ubera naplaćeno 6,50 evra.

- Nadamo se da će nađe iskustvo nekom drugom uštedeti novac za trošenje na nešto drugo. Uživajte u svojim putovanjima - pišu.

Za hrvatski list su ispričali da je vožnja trajala oko 15 do 20 minuta i da nisu tražili račun. Znali su da se prevareni, ali nisu želeli da prave scenu, dodaju.

- Daleko od toga da smo bogati, ali taj iznos za nas nije bio kraj sveta, samo je šteta što postoje ljudi koji će tako lako iskoristiti druge. Baš kad smo napuštali hotel, naleteli smo na njega na istom mestu. Očigledno nas nije prepoznao pa nam je opet ponudio vožnju - zaključuje Tim.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>