≫
Kačamak u Kolašinu 30 evra, ako ćete i kiselo mleko, spremite još 5! Hit komentar: "Baba će nam praviti"
≫
Cene su sa skijališta na Kolašinu
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Dragan Bgd
Dok je ovaca, bice i sisanja.
Zvele
Dok je ovaca biće i vune
Stole
Kacamak se u Kolasinskom kraju drugacije pravi. Pravi se od kuvanog krompira, domaceg sira i kajmaka, lokalni je specijalitet i preukusno je. Ali da, cinjenica je da je preskupo, to je zbog skijaske sezone, inace su cene skroz normalne i prihvatljive. Idite na Kop isto cete proci.