Kacamak se u Kolasinskom kraju drugacije pravi. Pravi se od kuvanog krompira, domaceg sira i kajmaka, lokalni je specijalitet i preukusno je. Ali da, cinjenica je da je preskupo, to je zbog skijaske sezone, inace su cene skroz normalne i prihvatljive. Idite na Kop isto cete proci.
Da li je moguće da je negde još skuplje nego u Srbiji, koju sam ja do sada smatrao za najskuplju zemlju sveta?! Ja živim u Švedskoj i ovde ja za taj novac mogu dobro da jedem nedelju dana. Sa mojom švedskom platom ja za kačamak ni u ludilu ne bih dao ni 10 a da ne govorimo o 30 evra.
Kad idete na planine bilo Kolašin, Durmitor,Kopaonik, više vam se isplati da sa sobom ponesite jagnjeće pečenje, nego tamo da naručijete kojekakve cicvare i popare, jeftinije će da vas košta
Dragan Bgd
Dok je ovaca, bice i sisanja.
Podelite komentar
Zvele
Dok je ovaca biće i vune
Podelite komentar
Stole
Kacamak se u Kolasinskom kraju drugacije pravi. Pravi se od kuvanog krompira, domaceg sira i kajmaka, lokalni je specijalitet i preukusno je. Ali da, cinjenica je da je preskupo, to je zbog skijaske sezone, inace su cene skroz normalne i prihvatljive. Idite na Kop isto cete proci.
Podelite komentar
Aleksandar B
Da li je moguće da je negde još skuplje nego u Srbiji, koju sam ja do sada smatrao za najskuplju zemlju sveta?! Ja živim u Švedskoj i ovde ja za taj novac mogu dobro da jedem nedelju dana. Sa mojom švedskom platom ja za kačamak ni u ludilu ne bih dao ni 10 a da ne govorimo o 30 evra.
Podelite komentar
Darko
@Aleksandar B
Slabo si ti putovao druskane
Podelite komentar
Mišel
Kad idete na planine bilo Kolašin, Durmitor,Kopaonik, više vam se isplati da sa sobom ponesite jagnjeće pečenje, nego tamo da naručijete kojekakve cicvare i popare, jeftinije će da vas košta
Podelite komentar
Rudar
Pa ovo je mnogo mekanije od kamenja u C.G. a"Djetići" udarili cenu,misle da su nešto epohalno otkrili?🤣🤣🤣
Podelite komentar