Pored govedine i svinjetine, tu je i meso kengura! Cena po kilogramu paprena, a da li biste probali? (ANKETA)
Kao i na drugim mestima sveta, i ovde se pokazuje koliko su geografija i kultura nacije učinile svoje
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
PAVLE
Eto, Amerikanci pokušavaju da spasu i kengure! Jadni kenguri, loše im se piše
Đole Srba
Da bi jeo meso od kengura nemora se ići do Australije ima ga u boljim Kineskim restoranom po Evropi. Ja sam ga jeo u Beču i mogu vam reći da je super, slično govedinu.