• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tri noćenja u banji 8.000, na planini i do 90.000 dinara: Gde još ima mesta za “mini” odmor?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dan državnosti idealan je za beg od svakodnevnice

  • 0
Tara, vikendica, kuća, pare, dinari Foto: Shutterstock, A. Nalbantjan

Dan državnosti, koji se praznuje 15. i 16. februara neradno, idealna je prilika za odlazak na "mini" odmor. Za one koji još nisu rezervisali smeštaj i nećkaju se da li da krenu na put, pogledali smo kako se kreću cene na najpopularnijim mestima za odmor u Srbiji. Negde ćete moći i da odete za 8.000, a za neke destinacije će vam trebati i do čak 90.000 dinara.

Uvek popularni Kopaonik je gotovo popunjen. U samom centru možete naći smeštaj za dve osobe sa doručkom za 50 hiljada dinara. Na raspolaganju su i bazen i velnes centar.

Na šest kilometara od centra studio za dvoje sa pogledom na planinu bi vas koštao 27 hiljada dinara.

Ako ste raspoloženi za malo više luksuza, produženi vikend za dvoje na Kopaoniku možete da priuštite sebi za 66 hiljada. Doručak je uključen. Pun pansion za dvoje se kreće od 85 do 93 hiljade. U ovom hotelu imate mogućnost korišćenja bazena i fitnes centra kao i dva restorana i dva velnes centra.

Ako ste zainteresovani za tipičan odmor na Tari, tri noćenja za dvoje vas može koštati između 14 i 49 hiljada.

U slučaju da planinski odmor nije vaša preferencija, cene u Soko Banji su relativno pristupačne. Tri noćenja u standardnom apartmanima vas može koštati između 10 do 38 hiljada.

Odmor možete provesti i u Banji Koviljači gde će vas tri noćenja za dvoje koštati 8.786 dinara u studiju koji se nalazi na samo 200 metara od centra.

Najvišu cenu imaju šarmatni apartmani sa pogledom na reku gde bi vas tri noćenja za dve osobe koštala 37 hiljada. Doručak nije uključen ali gosti imaju pristup spa i velnes centru kao i fitnes centru.

Bilo da se odlučite za odmor na planini ili više preferirate šetanje kraj mačvanske reke, rezervišite svoj deo raja na vreme i uživajte u prazničnim danima u stilu.

Ipak, ako ćete dane provesti u radu - važno je da znate da imate pravo na uvećanu dnevnicu.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>