• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva autića koštaju 3.300 dinara: Stefan začuđen cifrom za koju se prodaju igračke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istražili smo koliko se kreću ovi autići u inostranstvu

  • 1
Dete place autići Foto: Shutterstock, amazon.com

Sigurno ste se svi bar jednom zapitali kako da detetu objasnite da je igračka precenjena, i da ne vredi, u ovom slučaju 3.300 dinara, jer kako se uopšte dete razume u novac i vrednost proizvoda. Ovo potkrepljuje i objava jednog Beograđanina koji se našao u nezgodnoj situaciji upravo zbog plastičnih "junaka".

U pitanju su autići marke "Disney Cars", a koštaju čak 3.300 dinara. Ako je za ikakvu utehu u pakovanju se nalaze dva autića, Lisa i Louise.

Istražili smo koliko se kreću ovi autići u inostranstvu, i naišli na nešto nižu cenu nego u Srbiji. Na sajtu se može videti cena od 18 evra što je zapravo 2.100 dinara, pa se jednostavnom računicom dolazi do razlike od 1.200 dinara.

Ipak, čak i 18 evra, kako mnogi smatraju, je mnogo za pomenutu igračku, ali je želja mališana da je poseduju velika, jer se ipak radi o glavnim likovima crtanog filma "Cars".

Postavlja se pitanje kako detetu da kažete "ne" ako je u pitanju njegov omiljeni junak, ali i kako da sačuvate novac kada samo minijature koštaju ovoliko...

Kako vi rešavate ovu situaciju? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf Biznis)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana B.

    28. mart 2024 | 12:27

    Manipulacija ,decom roditeljima i mogucnostima standardnog coveka..!Sramota,da bake i deke, plate autice za unuka ,koliko i jednu od jacih stavki, obaveza!???To je samo igracka,kratkorocnog igranja za dete bez koristi!Atak na emocije deteta i nemoc roditelja?Edukovane igracke ,su jos skuplje ,za decu sa posebnim potrebama ,koja svoj svet vezuju ,sa malim igrackama!Diskutabilna tema!

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>