• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pepe, dogwifhat i Dogeverse vide rast cene meme tokena kako se cene penju

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Tokeni poput Pepe (PEPE), dogwifhat (WIF) i Dogeverse (DOGEVERSE) snažno rastu, pokazujući da je potražnja u ovom šarenom delu kripto sveta i dalje veoma živa

  • 0
Kriptovalute Foto: Promo

Posetite Dogeverse

PEPE raste za 11% kako se manija meme tokena vraća

PEPE predvodi današnji nalet meme tokena, sa cenom tokena koja je porasla za 11% u poslednjih 24 sata.

Token sada trguje oko $0.00000515 nakon što su kupci odbili podršku od $0.00000480, koja je bila testirana više puta tokom protekle nedelje. PEPE-ova sposobnost da održi tu ključnu razinu čini se da je oživela kupce.

Token pokušava da probije 20-dnevnu eksponencijalnu pokretnu sredinu (EMA) na 4-časovnom grafikonu, koja trenutno deluje kao dinamička nivo otpora. Čist prelazak iznad ovog EMA-a može uskoro otvoriti više potencijalnog rasta.

Međutim, PEPE je i dalje zarobljen u silaznom uzorku klina koji je ograničavao njegove skokove tokom proteklih šest dana.

Ova bearish tehnička formacija sugeriše da prodavci možda jednostavno smatraju da su bilo kakvi rastovi prilika da se natovare kratke pozicije sve dok se ne dogodi odlučniji proboj.

Međutim, jedan potencijalno bullish katalizator bio je rast PEPE-ovih spot volumena - što sugeriše da se spekulativni kupci možda konačno vraćaju ovom oslabljenom tokenu.

Dogwifhat se penje za 20% pred prepolovljenjem Bitcoina

dogwifhat je još jedan meme token koji danas koristi bullish trend. WIF token, baziran na Solani, porastao je za preko 20% od juče, sada trgujući oko $2.70.

Kriptovalute Foto: Promo

Današnji rast WIF-a izbrisao je sve gubitke od četvrtka, stavljajući ga na put za dve uzastopne zelene dnevne sveće. To je dostignuće koje ovaj token nije uspeo da ostvari od prve sedmice aprila.

S aspekta grafikona, WIF je formirao dvostruku podršku na dnu oko $2.30 pre nego što ju je iskoristio kao lansirnu rampu za rast. Sa preprekom od $2.60 sada pređenom, put ka retestiranju nivoa od $3.00 sada je otvoren ako se ovaj momentum može održati.

Interesantno je da se ne čini da postoji jedan očigledan katalizator iza skoka dogwifhat-a u proteklih 24 sata. Ali uzbuđenje na "Crypto Twitteru" čini se da ukazuje na skorašnje Bitcoin prepolovljenje kao mogući faktor.

Samo nekoliko sati pre nego što dođe do stezanja ponude, špekulacije se javljaju oko pokretanja još jedne runde rasta meme kovanica. Stoga, investitori se čini da se gomilaju u najpoznatije meme tokene poput PEPE-a i WIF-a pred veliki događaj.

Povećava se interes oko Dogeverse pretprodaje za multi-chain meme igru

Uzbuđenje oko meme kovanica čak se preliva u faze pretprodaje, sa Dogeverse (DOGEVERSE) tokenom koji vidi ogroman interes u proteklih 24 sata. Ovaj multi-chain meme projekat već je prikupio 7.3 miliona dolara od investitora.

Kriptovalute Foto: Promo

I sa trenutnom pretprodajnom cenom od samo $0.000298 po DOGEVERSE, taj iznos bi mogao dodatno da poraste pre nego što se spusti zavesa na ovu fazu za manje od 48 sati. Nakon toga, cena tokena će porasti, što znači da će oni koji kupe najranije dobiti najnižu cenu.

Ali nije samo ta jeftina cena koja uzbuđuje trgovce. Dogeverse-ov plan da se lansira na šest različitih blockchain mreža je glavni faktor privlačnosti, pružajući maksimalnu fleksibilnost i uklanjanje značajnog elementa rizika.

Takođe, tu su i misteriozni "incentivi zajednice" na projekat mapi puta koji investitore navode na divlje bullish teorije.

Na primer, da li se pripremaju airdropovi? Niko ne zna sigurno, ali je očigledno da maloprodajni trgovci vizualizuju najoptimističnije moguće scenarije - baš kao što su to radili sa PEPE, WIF i drugim meme kovanicama koje su eksplodirale u poslednjih nekoliko meseci.

Bio to hajp ili ne, Dogeverse stiče ime u svetu meme kovanica. I sada, sa tokenom rangiranim kao 5. na CoinSniper-u, jednoj od vodećih platformi za ocenjivanje pretprodaja, ta reputacija samo raste.

Posetite Dogeverse

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>